Och, een label meer of minder…

Ach, een merk/label meer of minder, wie kijkt daar nog van op? Wij, iemand moet het toch doen en ze aan jullie voorstellen?!

Belgische streetwear

Vandaag stellen we jullie dan ook One More Brand voor, een Belgische nieuwkomer met toffe streetwear. Een merk waar we met Whatmatters dus graag onze schouders mee onder zetten. Ooit zal roem en waardering ons deel zijn voor zoveel menslievendheid!
In een wereld waar alles draait rond geld en succes zien ze dat bij One More Brand toch een beetje anders. Vrijheid is daar het ultieme genot en dat uit zich ook in de collectie. Je hebt maar één leven en je beleeft er dan ook maar beter plezier aan zonder al te veel competitie.

Vrijheid als ultieme goed

Ok, we geven het toe: de collectie is momenteel nog redelijk beperkt, maar we zijn er vrij zeker van hier met een overlever te maken te hebben. Het gestileerde logo springt eruit op de snapback, op het t-shirt en sweater. Met de quote: ‘Succesful in nobody’s eyes but mine’ kan je trouwens buiten komen. Wie weet geraak je er zelfs wel mee aan de babbel.
15134645_730984637054294_660188781396340502_n
Shoppen doe je dit label in de webshop en ook aan de Facebook– en Instagrampagina wordt hard gewerkt. Af en toe zal je ze ook wel eens zien ‘oppoppen’ in winkels, dus let op het logo. 
Wij blijven deze rekels alvast volgen.

You May Also Like

Zilton x S.M.A.K: een t-shirt voor een feestje

Zilton is 20! Wie Zilton niet kent, is waarschijnlijk niet helemaal thuis in stijlvolle ...

Whatmatters Real Estate: Villa op de Kaaimaneilanden ($39.950.000)

Leven in het paradijs… Ooit al eens in het belastingparadijs ‘The Cayman Islands’ of ...

Newline, sporten in parachutestof

Een fanatieke loper, maar de klassieke merken zoals adidas en Nike een beetje beu? ...

Hosting door Fraai