Noëlle Wapstra jaagt met succes dromen na

‘De meeste dromen zijn bedrog…’ Niet dat wij grote fan zijn van de Nederlandse charmezanger Marco Borsato maar aangezien wij meer dan eens de grens tussen België en Nederland kruisen komt het iets vaker voor dat wij die Italiaanse Nederlander op één of andere FM frequentie op onze Buis van Eustachius loslaten. Zo ook toen we onderweg waren naar Zwolle waar we Noëlle Wapstra ontmoetten op een hockey-terrein. Welk meisje droomt er nu niet van aangesproken te worden door een topfotograaf en zo in het wereldje der modellen terecht te komen? Noëlle…toen ze wakker werd, droomde ze nog…een portret.
15102225_1676525842660429_1574813886_o

Hallo dreamcatcher, vertel eens kort even wie je bent? 
Ik ben Noëlle Wapstra. Ik zit in mijn examenjaar, 5 havo. Naast mijn modellenwerk hockey ik in Zwolle. Winkelen, terrassen veel sporten en met vrienden en familie afspreken zijn dingen die ik graag doe.

Kort en krachtig…hoe ben je in het modellenwereldje terecht gekomen?
Al meisje heb ik altijd de droom gehad om ooit te beginnen met modellenwerk. Met mij, neem ik aan, heel veel anderen. Ik heb er alleen nooit bij stilgestaan ooit foto’s van mijzelf op sturen naar een modellenbureau. Tot ik op straat werd aangesproken door een fotograaf. Ik was met een van mijn beste vriendinnen een ijsje gaan eten in de stad toen er een man naar mij toe kwam. Ik zei nog tegen hem dat wij ons ijsje al bijna opgegeten hadden en dat hij wel op onze plek mocht gaan zitten. De man stelde zich voor. Hij heeft mij nog veel meer informatie gegeven maar éénn van de dingen die mij het best is bij gebleven is dat hij onder andere ook bij de ‘Amsterdam Fashionweek’ fotograaf was! ‘The Amsterdam fashionweek!’ Ik kon het niet geloven. Hij gaf zijn kaartje, zei dat hij graag een shoot met mij wilde doen en dat hij in mij wel potentie zag als model. Nadat we afscheid hadden genomen ben ik meteen naar mijn ouders gegaan, ze vonden het geweldig voor mij. Na contact met de fotograaf op internet gekeken te hebben vertrouwden mijn ouders het! Zo kwam er een fotoshoot. Nadat ik de foto’s online had gezet kreeg ik bericht van meerdere modellenbureaus. Wanneer ik dit aan de fotograaf vertelde, volgde de tweede fotoshoot. Foto’s waar ik nog steeds erg trots op ben. Zo is voor mij het modellenwerk begonnen. Ondertussen ben ik nu al voor bijna een jaar onder contact bij A&P Modelmanagement.

15060486_1676525832660430_599774085_o

Kijk eens aan…waar een zonnige dag en een simpel ijsje je leven kan omgooien…waarom heeft hij net u gekozen? Wat zijn je eigenschappen, denk je, die je onderscheiden van anderen?
Ik ben erg zelfverzekerd en ik laat niet over me heen lopen. Ik ben een persoon waar je wel mee kunt lachen en iemand die altijd naar je zou willen luisteren.

Zit dit ook in je levensmotto?
Mijn levensmotto? Ik ben heel erg blij met mijn leven zoal het nu is. Ga tot de grenzen en probeer zo veel mogelijk van de wereld te zien, ‘The sky is the limit!’.


Je bent ook actief op sociale media…kan je jezelf hier eens verkopen en vertellen waarom wij je moeten volgen?
Via sociale media deel ik veel van mijn modellenfoto’s en van vakanties of reizen die ik maak of nog ga maken.

De combinatie school en modellenwerk neemt veel tijd in beslag. Is er nog ruimte voor een vriendje?
Ja ik heb een vriend! Mijn vriend is een echte gentlemen. Hij behandelt mij als een prinses. We doen veel leuke dingen samen en brengen veel tijd met elkaar door. Mijn ouders zijn dol op hem, mijn hele familie eigenlijk. We are best friends and lovers. We delen alles en ik voel me erg op mijn gemak bij hem. Toch duurde het bijna 3 maanden tot we een officiële relatie kregen, hij moest zich dus erg bewijzen. Dat heeft hij zeker gedaan. Hij maakt mij het gelukkigste meisje op de wereld !

Kijk, dat vinden wij nu mooi sé! Bon, voor we hier afsluiten, nog één vraagje…welke ambities en dromen jaag je nog na?
Mijn plannen voor de toekomst? Ik zou als model nog graag in het buitenland aan het werk willen. Ook zijn er nog genoeg thema’s voor shoots die ik nog niet heb gedaan en waar ik graag mijn portfolio mee zou willen aanvullen. Verder ga ik in 2017 mijn eindexamen halen en reizen maken met mijn vriend, o.a Amerika en Frankrijk deze zomer.

Mooie vooruitzichten! Alvast heel veel succes met je plannen en denk aan ons moest je het schoppen tot een veelgevraagd buitenlands model. Naast België ben je vandaag al zeker ook een héél klein beetje bekend in België! Laat dat een begin zijn! Wensen jullie deze dreamcatcher ook te vangen? Volg ze dan zeker op Facebook en Instagram


Met dank voor de foto’s aan:
– Petrus Tomasila
– Marco Terbeek
– Amber Wapstra,

You May Also Like

Miss Beauty of the Netherlands: Kimberley Xhofleer

‘Hey Smalle, Sticky hier,  rij eens even naar Ysselsteyn, dat is dicht bij Deurne’…’OK, ...

Gelekt! Eerste foto's concept BMW X7

Het had nog even geheim moeten blijven maar de eerste foto’s van de BMW ...

Het romantisch kantje achter social media prinses Tabéa Timmermans

We bekennen…we hebben in het verleden al wel eens gelachen met Limburg. Hautaine Antwerpenaars ...

Hosting door Fraai