Nike LunarCharge: het beste van 5 iconische modellen

De Nike LunarCharge is een bijzondere sneaker. Of je de sneaker nu helemaal de max vindt of niet, deze stapper combineert in elk geval 5 technologieën uit 5 iconische modellen uit het gamma, dat alleen maakt deze sneaker al bijzonder.

5 toppers als basis

Qua silhouet is de LunarCharge gebaseerd op de 1990 Nike Air Current, terwijl de neoprene upper van Nike Air Flow komt. De ringen komen van de Air Max, de binnenschoen van de Presto en tot slot de zool van de Lunarepic. Beter goed gepikt dan slecht uitgevonden, zeggen we dan!
lunarcharge_inspiration1-002
Deze schoen biedt een maximaal comfort en combineert dat met een naar onze mening zeer puike uitstraling. Momenteel is de Lunar Charge te verkrijgen in een combinatie van zwart/wit/grijs maar ongetwijfeld zullen er nog heel wat combinaties aan de lijn toegevoegd worden.
nike-lunarcharge-1-1024x684
De sneaker is vanaf heden verkrijgbaar, al zal je waarschijnlijk toch nog een aantal weken goed moeten zoeken. Wij gaan alvast driftig op zoek naar een paar en schuwen het niet om onze elleboogjes te gebruiken.
nike-lunarcharge-debut-nigel-sylvester-1

You May Also Like

8 tips om succesvol te onderhandelen

Of het nu gaat om een zware echtelijke twist en je terug zoete broodjes ...

De nieuwste Nike van Kobe Bryant

Sneakers, je kunt de nieuwe modellen simpelweg niet bijhouden. Ons credo om te selecteren ...

8 goede redenen om voor handgemaakte schoenen te kiezen

Droom je wel eens van schoenen die zelfs na een ganse dag shoppen comfortabel ...

Hosting door Fraai