Nieuw schoenenlabel Razz! pakt uit met de 'Roasted' collectie

Een nieuw merk herenschoenen? Dat kunnen we uiteraard niet laten passeren! Nu zijn het wel weer onze Nederlandse buren die uitpakken met een nieuw label, maar dat maakt de pret er natuurlijk niet minder om.

Smaakvolle schoenen


Het nieuwe schoenenmerk RAZZ! stelde immers vorige week zijn Roasted collectie voor. Nu denken we bij Roasted spontaan aan koffiebonen, maar dat kan natuurlijk volledig aan onze affectie voor het zwarte goud liggen.
De schoenen worden overigens voorgesteld bij de opening van de nieuwe TRIBES werkplek in Utrecht, overigens ook een heel leuk concept, waar we nog wel eens op terugkomen. De naam roasted verwijst overigens naar de kleurtinten van de schoenen, waarvan de afwerking is geïnspireerd op alles wat geroosterd wordt. Zie daar de verklaring!
12605550_1004352626303519_8416456830378242202_o

Met de hand gemaakt

Met modellen als marshmallow, havana, robusta en arabica komt het water je alvast in de mond en we hebben het hier over schoenen. De kalfsleren stappers van Razz! worden met de hand gemaakt en op bestelling gekleurd. Dit proces omvat minimaal 14 stappen dus er wordt best wel wat tijd in je schoenen gestopt.
Deze schoenen met Hollandse leest kan je makkelijk online bestellen, maar geregeld worden er ook events georganiseerd waar je ze op de kop kan tikken. De prijzen zijn redelijk pittig, maar dat is natuurlijk volstrekt logisch voor een handgemaakte schoen. Binnen de 5 dagen heb je overigens je bestelling in huis, wat snel is voor een paar handgemaakte schoenen.
14525124_1201391736599606_3007107479642068087_o
Bij Whatmatters zijn we alvast zeer te spreken over de modellen en willen er dan ook met plezier mee gespot worden. Bij onze noorderburen of hier, dat maakt ons geen barst uit.
Meer kom je te weten op de site, Facebook en Instagram

You May Also Like

Nieuwe flagshipstore voor Les Hommes

Het Belgische modelabel Les Hommes opende recent een volledig nieuwe flagshipstore in Antwerpen. De ...

Kompany en De Bruyne pronken in nieuw clubkostuum van DSquared2

Voetballend loopt het bij Manchester City niet altijd even lekker. Met 11 punten minder ...

Maak eens een statement

Van het team van Colourful Rebel kunnen we bij Whatmatters nog heel wat leren, ...

Hosting door Fraai