Naar warmere zachtere oorden met mooie Lianne

Het wordt winter en dan zijn ze in het noorden van Holland zich alvast aan het opmaken of er misschien nog eens een Elfstedentocht inzit. Niet dat we vandaag naar Friesland of Groningen moesten hoppen om knappe Lianne aan het woord te laten…neen. Zij heeft eieren voor haar geld gekozen, laat de koude aan zich voorbijgaan en leeft ondertussen in warmere oorden. Daar wij momenteel niet teren op grote inkolmstenbudgetten, nog niet, kan er helaas geen tripje op kosten van de redactie naar die warme oorden af. We zetten de verwarming hoog, heisen ons in een zwemshort, schenken ons een Pina Colada uit en beginnen Skypen…alles om hetzelfde gevoel te creëren, nietwaar? Laten we er snel aan beginnen…

15045559_417961891925537_833685043_n

Hey Lianne, vertel eens even kort wie je bent?
Ik ben Lianne en ben 26 jaar. Ik woon nu bijna 4 jaar in Portugal, maar kom oorspronkelijk uit Groningen en momenteel erg blij met de zwangerschap van mijn eerste kindje.

Proficiat! Waar ben je naast het model zijn dagdagelijks mee bezig?
Ik doe nu ongeveer 2 jaar modellenwerk en daarnaast help ik mijn schoonfamilie op de markt met de verkoop van bloemen en planten als het een drukke periode is. Ik ben momenteel bezig met mijn eigen Bed&Breakfast onderneming, maar er moet nog veel gedaan worden tot ik het kan openen.

15049922_417961808592212_342630546_n

Wij weten alvast naar waar we binnenkort een kort tripje kunnen plannen! Even terug naar het model zijn, hoe is het allemaal begonnen?
Ik was aangesproken door een scout op Facebook, die mij vroeg of ik een modeshow zou willen lopen en sindsdien werd ik er vaker voor gevraagd en ook voor promotiewerk. Daarnaast werd ik ook gevraagd door verschillende fotografen.

Zou Mark Suikerberg ooit een minuut gedacht hebben dat zijn platform hier allemaal voor gebruikt worden? Wat zijn naast je looks je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik heb een heleboel eigenschappen.

Lekker direct…Ga door! 
Mijn horoscoop is ‘Tweelingen’ en die zijn heel veranderlijk. Ik ben eerlijk, ongeduldig en kan er slecht tegen als iets niet gaat hoe ik het gepland had. Ik kijk altijd de kat uit de boom en kan pas 100% mezelf zijn als ik iemand echt goed ken en die mensen weten dan ook dat ik helemaal niet dat rustige meisje ben dat veel mensen denken dat ik ben!  Haha

Zit dat verborgen onrustig kantje ook in uw persoonlijke levensmotto?
‘Actions speak louder than words.’

15045559_417961768592216_325576956_n

Ja dus! Je bent ook actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Omdat ik van plan ben om volgend jaar na de zwangerschap mijn modellenwerk weer op te pakken en er komen dus weer leuke foto’s aan en ook mijn zwangerschapsfotoshoots die ik binnenkort ga doen.

Mooi zo! Je bent zoals eerder aangegeven zwanger…dan lijkt het ons geen onbevlekte ontvangenis te zijn geweest dus je hebt meer dan waarschijnlijk een vriend. Wat heeft hij moeten doen om jou te verleiden?
Ik heb nu al bijna 4 jaar een relatie. Een man moet sowieso zelfverzekerd zijn en humor hebben, dat vind ik toch wel het belangrijkste. Ik moet met hem op niveau kunnen praten en ik vind het ook een groot pluspunt dat hij sterk is, lekker mannelijk!

15058593_417961851925541_621756915_n

Aiai…onze spieren laten het wat afweten tegenwoordig…zijn er naast sterk zijn dingen die je een man zeker wil meegeven?
Geef jezelf niet te makkelijk aan een vrouw, laat haar ook een beetje jagen. Daarmee wil ik zeggen dat als iets te makkelijk te krijgen is, willen veel mensen het niet zo graag meer.

Nu zijn we er…niet téveel moeite doen dus! De Favo-vraagjes nu…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga niet heel veel op stap, die tijd is wel een beetje geweest. Ik ga wel 1 keer per jaar naar een strandfeest hier in Portugal met allemaal bekende dj’s. Ik hou sowieso heel erg van naar het strand gaan. Als ik uiteten ga, doe ik dat het liefste bij de japanner/chinees of bij Vitaminas (dat is een zaak waar ze hele lekker salades hebben).

15033836_417962531925473_1508955714_n

Heb je een zonde?
Mijn zonde is toch wel chocola, kan daar geen nee tegen zeggen.

We konden het raden…voor we hier afsluiten…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Dat mijn bed&breakfast een groot succes word en ik wil nog veel gaan reizen in de toekomst, want dat is echt waar ik van hou. Ik heb nog zoveel landen die ik wil gaan zien.

Bedankt voor je tijd Lianne en alvast heel veel succes met de opstart van uw B&B, je modellencarrière en alles wat je verder nog onderneemt. Ook benieuwd naar Lianne haar verhalen en foto’s? Neem dan zeker eens een kijkje op Facebook en Instagram! Doen!

15086992_417961755258884_1783255778_n

Special Thanks & Credits: Nuno Gomes, João Machado, André Teofilo

You May Also Like

Een terrasje met Miss Limburg, Amy Courtens!

Limburg, voor sommige mensen de parking, voor anderen de provincie waar ‘den Duits’ Bokrijk ...

‘EXPERIENCE ANTWERP’ wordt Antwerpse Tripadvisor

Eentje uit eigen stad!  “Meer dan ooit belangrijk om ruimte te maken voor projecten ...

10 situaties waarin je moet vogelen!

Ooit al eens nagedacht over het feit dat seks bepaalde situaties kan oplossen? Wij ...

Hosting door Fraai