MR.STEVE de échte barbier uit Roeselare

Struinend over de Gentleman’s Fair doet de ware levensgenieter wel wat inspiratie op en komt hij ook wel eens tot de conclusie dat er heel wat leuke ondernemers zijn. Niet dat mijn weelderige baardgroei (belachelijk weinig, nvdr.) het vereist, maar een fijne barbier daar hebben we bij Whatmatters altijd interesse in.

Weg met dat krijt


Zo botsten we op de zeer fijne stand van MR. STEVE, een barbier uit Roeselare en een kerel waarin je onmiddellijk vertrouwen hebt. Deze man met een mes een missie is een kunstenaar in zijn zaak, de wachtrij zelfs op een beurs, was dan ook heel makkelijk te verklaren.
201504-30_barbier__mg_8746
De ex-schoolmeester Steve Desseyn liet het krijt voor wat het was en greep het mes om mannen een geweldige scheerbeurt te bezorgen. Als je het vriendelijk vraagt wil hij misschien ook nog wel even vuurspuwen, één van zijn hobby’s.
475368370_1280x720
In Mr. Steve’s barbershop kom je terecht in een echte mancave, waar vrouwen taboe zijn en mannen volledig tot zichzelf kunne komen in een vintage interieur. Tel voor een scheerbeurt maar een half uurtje, maar je kan gerust wat langer blijven hangen.
Als je weet dat Mr. Steve ook nog een fikse collectie oude platen heeft, dan weet je dat ook de oortjes verwend worden. Trouwens ook voor een knipbeurt kan je hier terecht, dus ook zonder baard zijn er geen excuses! Leren scheren heeft hij trouwens bij een oude man in Antwerpen met botte messen… 
Wil je Mr. Steve een bezoekje brengen dan kan dat in de Sint-Amandstraat 61 te Roeselare.

You May Also Like

5 tips om het langer vol te houden in bed

Uiteindelijk willen we het als man toch allemaal langer volhouden in bed, of ben ...

Back 2 the ROOTS barber shop

Een barber shop die zich profileert als dé zaak voor freaks en geeks, daar ...

Help haar! 23 dingen die de smaak van jouw sperma beïnvloeden

Mannen, we kunnen er niet omheen, we worden wel eens graag verwend met een ...

Hosting door Fraai