Monk Bar: Traditioneel 'Brusselen' op café

In Brussel verdwaald en op zoek naar een leuke hotspot? Teen dan de Monk bar maar eens binnen. Hier valt immers altijd wat te beleven en de gezellige atmosfeer die er heerst slorpt je ongetwijfeld onmiddellijk op. 
10917064_429907117165208_3114385744976649655_n

Voor iedereen

Niet alleen voor het betere bier, ook voor een stevige spaghetti kan je er terecht. Doe daar nog een fiks streepje muziek bij en je weet dat je best je vrouw/vriendin/bijslaapje kan bellen dat het wat later gaat worden. Nog niet zo heel lang geleden kreeg het prachtige interieur van het café een opfrisbeurt, waardoor de grandeur van het pand nu weer helemaal tot zijn recht komt. Na een eerder faillissement in het pand, het beste wat er kon gebeuren

Charcuterie, typische gerechten zoals een pistolet met gekapt, een buffetruimte, live-optredens, je vindt het er allemaal zonder al te veel poespas. De jonge, snelle en vooral attente bediening draagt zeker bij aan het goed gevoel en je hebt de indruk dat alles hier altijd zijn gangetje gaat. 
904596_181553968667192_730246940_o
Let wel deze zaak is enorm populair, dus je kan maar beter met wat drukte om. Studenten, artiesten, hipsters en toeristen verdringen elkaar hier voor een plaatsje, een babbeltje en een pint. Een café om te koesteren en te behouden.
Zeker een tripje naar Brussel waard! Meer over de agenda en de zaak kom je te weten op de site en Facebook.
 

You May Also Like

Audemars Piguet bouwt ongelooflijk stijlvol skipiste-hotel

De paasvakantie is afgelopen en dat wil gelijk ook zeggen dat het winterseizoen nu ...

Whatmatters Real Estate: Vakantiehuisje in The Hamptons voor 54.000.000$

Het Knokke van New York The Hamptons zijn een groep dorpen en gehuchten in ...

4 topadresjes om te eten in het überhippe Ibiza

Ibiza is hot, Ibiza is happening en ongetwijfeld ben jj er al geweest of ...

Hosting door Fraai