Lindsey Blassieaux, eigenzinnige, spontane en vooral knappe meid!

We kunnen het ons nog levendig herinneren…30 jaar worden. Een legendarisch feestje op de grens tussen Ekeren en Brasschaat moest het tijdperk inluiden van aftakeling, aandikken, niet meer buiten komen, depressies,…aankondigen. Gelukkig weten wij al een vijftal jaar beter en kunnen we alleen maar zeggen dat onze dertiger jaren één van de mooiste zijn die we kunnen voorleggen. We kunnen onze ravissante vriendin Lindsey dan ook gerust stellen. Net 30 jaar geworden en in de fleur van haar leven. Geen haar (op misschien één verdoezeld grijs haartje na) is ze veranderd van dat ene meisje dat ooit een paar keer de cover van P mocht sieren. En de P, dan spreken we over de topperiode, toen het weekblad nog weekblad was en geen flauw maandelijks afkooksel zoals de dag van vandaag. Om maar te zeggen…we hebben een topper voor onze neus. Niet alleen qua uiterlijk, ook als mens. Knap, sympathiek en af en toe de ballen om een dikke middelvinger uit te steken in het verkeer…YES…helemaal uit het juiste Whatmatters-hout gesneden. Een portret…

60721759-535d-4b3a-abcf-6d7138133bcf

Hallo knapperd, vertel eens even kort wie je bent?
30 jaar geleden geboren in Kapellen en heb daarna mijn jeugd doorgebracht in Ekeren, Hoevenen en Brasschaat. Nu ben ik ondertussen 6,5 jaar samen en hebben we een huisje gekocht en verbouwd in Meerdonk. Ik ben dus officieel geen Antwerpse meer 😊. Voor mijn job en ook in mijn vrije tijd ben ik veel met mode bezig. Mijn outfit moet altijd kloppen als ik de deur buiten ga. In de zomer kan je mij vinden op alle festivals, op een terrasje, in Ibiza of lig ik lekker te bakken in mijn tuin en in de winter kan ik echt genieten van gewoon thuis te zijn. Heel cliché, glaasje wijn erbij, zetel, dekentje, love it! De laatste jaren is reizen ook een enorme passie geworden zowel in de zomer als in de winter. Ik hou van de zon maar ik sta in de winter ook graag op een berg sneeuw genietend van de stilte.

Credits: Daniel Dedave
Credits: Daniel Dedave

Zo idyllisch omschreven…romantisch zieltje niet? Soit, wanneer ben je begonnen als model?
Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, heb dit enkele jaren als zelfstandige gedaan maar ik merkte dat ik andere interesses had, zoals modellenwerk bijvoorbeeld. Het is allemaal een beetje begonnen rond mijn Miss Antwerpen/Miss België periode. Daarvoor heb ik mijn 1ste P covershoot gedaan in 2006 en in 2009 de badpakkenspecial in Thailand, overigens een heel bijzondere ervaring! En zo ben ik er verder in gegroeid. Maar na al die leuke jaren was het tijd voor iets anders en werk ik nu 2,5 jaar in de mooiste boetiek van Schilde, Zandalee. Daarnaast ben ik nog actief als model.

fullsizerender

Je blijft dus in de branche…waarom ben je er ooit mee begonnen?
Hier gaan we weer met het cliché antwoord 😊, een droom van elk klein meisje zeker… Op mijn 9 jaar werd ik op de Meir aangesproken door een bureau samen met mijn mama. Ik heb dan ook een portfolio laten maken en enkele castings gedaan voor winkels. En ja zoveel jaren later heb ik er mijn beroep van kunnen maken waar ik heel blij mee ben. Je job graag doen is echt het allerbelangrijkste voor me. Ik zou heel ongelukkig zijn moest ik niet kunnen doen want ik graag doe.

Welk meisje wil daar niet zijn droom van maken…om het te maken als model heb je een sterk karakter nodig. Wat zijn zowat uw persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Mag ik hiervoor een hulplijn gebruiken? 😊

fullsizerender-1

Effe denken…euhhhhh…NEE!
Nee euhm, ben best wel heel koppig (van horen zeggen) en heb ook wel graag gelijk. Ook soms een beetje opvliegend (vooral in het verkeer), eigenzinnig, spontaan en sociaal mag je me ook wel noemen. En ja ik zou zeggen doe geen dingen bij me die je zelf niet graag zou hebben want dan kan er wel eens een donker kantje boven komen. Maar voor de rest ben ik wel een lieve hoor 😊

2ee63787-35d7-4850-aa18-370321b80d7d
Credits: Fabian Battistella

Euhhh ok! genoteerd…heb je een levensquote?
“Find yourself and be that”… Als jonge twintiger ben je nog op zoek naar jezelf en weet je nog niet goed wat je wil in het leven. Nu als volwassen vrouw heb ik wel mezelf en vooral rust gevonden en weet ik nu wat ik wil en waar ik sta in het leven.

img_0737
Credits: Fabian Battistella

En dat straal je inderdaad uit. Je bent ook actief bezig op social media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik kom vaak op leuke plaatsen zowel in België als in het buitenland. Deze ervaringen in combinatie met mijn passie voor mode deel ik graag met anderen en kunnen misschien een inspiratie zijn voor anderen.

Wij zijn alvast trouwe volgers! En die zullen ongetwijfeld blijven groeien. Een persoonlijk vraagje…heb je een vriend? En wat moest deze bink doen om u te kunnen verleiden?
Ja ik heb al 6,5 jaar een vriend! Het heeft wel even geduurd voor ik hem aan de haak kon slagen en dat trok me toen wel aan dat ik moeite moest doen voor een man. En ja nog steeds blijft hij me elke dag boeien, laat hij me elke dag lachen, als ik met iets zit merkt hij dat meteen. Na 6,5 jaar krijg ik nog steeds elke dag complimentjes dus dat wil iets zeggen hé.

img_0736
Credits: Fabian Battistella

We kunnen het ons levendig voorstellen! Maar ga verder…de tinteling in je ogen verraden nog meer lofzang… 
Dagelijks genieten we van gezellig te aperitieven bij onze thuiskomst gevolgd door samen te kokkerellen. Het is ook echt nooit saai bij ons, soms zijn we precies 2 pubers en dat voelt goed.

Geef onze mannen is de essentiële tips om de verleiding om te zetten naar een duurzame relatie?
Vooral geen “verkeerde” aandacht schenken zoals cliché mannen dat doen bij een eerste ontmoeting. Ik laat zelf wel merken wanneer ik interesse heb maar die vraag is voor mij niet meer van toepassing 😊 Ook echt jezelf blijven en humor, 1 van de belangrijkste punten in een relatie. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zeggen ze hé.. Awel zo is dat!

0d1e73de-e0b2-47e0-9a34-9c1aff847825

Wat zijn je favoriete plekjes? Waar kunnen we ravissante Lindsey spotten?
Als ik ga eten is dat nooit te chique voor mij want ik eet het liefst gewone brasserie keuken en dat zijn er teveel om op te noemen. Voor sushi ga ik naar de Zaowang of Roji (heerlijk in de winter). Drinks doen we geregeld in Den Tros, Soho of La Suite. Dansen doe ik het liefst in The Villa of Roxy.

En je guilty pleasure?
Mijn favoriete zonde is gewoon eten in het algemeen, ik eet echt zo graag! Maar ik zou echt nooit zonder frietjes of chocolade kunnen.

3f5f5155-1c43-46c6-bd2f-2029338b5c55

We vroegen aan 100 vrouwen wat is je guilty pleasure…Chocolade, topantwoord! Een allerlaatste vraagje voor we je loslaten op weg naar een reep côte d’or…wat zijn je ambities nog?
If you can dream it, you can do it zeg ik altijd. Ik hoop dan ook dat 1 van mijn dromen zal uitkomen. Ofwel blijf ik in België en zou ik heel graag verder blijven doen in de mode en wie weet ooit mijn eigen winkel starten Of… Ik volg “onze droom” en verhuizen we naar de zon om daar een BnB te openen, liefst in Ibiza 😊

fullsizerender-2

Genoteerd! Wij komen! Laat maar weten als de BnB er is! In ieder geval heel veel succes in alles wat je verder onderneemt! En met een slogan als If you can dream it, You can do it, kan dit niet mislopen! Wensen jullie Lindsey ook te volgen in al haar avonturen op een wit warm strand of op een koude besneeuwde ongerepte berg, klik de volgknop aan op Instagram en laat je inspireren! Doen!  

Credits: Daniel Dedave
Credits: Daniel Dedave

Met dank aan Lindsey Blassieaux, Daniel Dedave en Fabian Battistella voor de foto’s.

You May Also Like

Anne-Sophie Verlinde, meer dan Chicka Pow

De Westhoek…daar eindigen we vandaag. Niet om te zien of er nog aandelen te ...

Marianne Vink, Hollands Finest!

‘Zie daar de boerinnekes met hun rokjes zwaaien, van achter en naar voor, vanachter ...

Ooit een prinses willen ontmoeten? Bij deze…Sylvie Kasten!

Prinsessen…wie heeft daar nooit over gedroomd? Waren jullie als kleine jongen niet stiekem verliefd ...

Hosting door Fraai