Knapperd Natasia Goemans scoort!

Hoewel er een link is tussen de ravissante Natasia en voetbal (komt straks aan bod nvdr) hebben we het hier niet over een hattrick, volley, retro, hakje of rake kopbal. Neen, als we spreken over de voorzetten in het leven die je dient binnen te koppen om goals te verwezenlijken, dan zijn we dichterbij de waarheid. Kuierend in Divani, op zoek naar inspiratie voor onze blog, vroegen we wat meer uitleg over die Italiaanse designmeubelen. Moesten we ooit schatten verdienen via deze weg, dat we gelijk weten hoe we onze perdure loft moeten inrichten. Vakkundig werden we begeleid door Natasia Goemans, een knapperd met oog voor stijl en na een kort gesprek ook een oog naar haar eigen toekomst. Dat ze soms ook gevraagd wordt voor een fotoshoot lijkt ons niet meer dan normaal…ideaal materiaal dus om eens op een piëdestal te zetten en tussen de strakke, mooie Italiaanse zetels en bedden wat vragen af te vuren…

img_20161116_181635

Dit lijkt ons een goed zeteltje om een eerste vraag te stellen…en over stellen gesproken…stel je eens in één zin voor?
Een 24-jarig gedreven , ambitieus en spontaan meisje met een duidelijk doel in haar leven.

Kort en krachtig! Zo horen we het graag. Waar ben je zowat dagdagelijks mee bezig?
In het dagdagelijkse leven ben ik continu bezig met mensen interieuradvies te geven, verkopen van onze producten en totaalprojecten van appartementen en huizen in onze winkel DIVANI. Mijn doel is om binnen de 2 jaar volledig zelfstandig te zijn binnen het gebeuren van volledige totaalprojecten. Buiten mijn passie voor interieur kan ik af en toe wel eens een gaatje vinden om mij vrij te maken voor een fotoshoot. Ik vind het enorm fijn om te doen maar ben er me zeker bewust van dat carrière maken in de modellenwereld niet voor mij is weggelegd. Meisjes zoals mij zijn er veel…

img_20161116_181852

Moh kijk, zo bescheiden…je blogt ook. Waarom ben je daarmee begonnen?
Daarop heb ik eigenlijk geen antwoord, wat niet vaak voorvalt 😉

Zo zijn we dan…maar we zouden het toch appreciëren moest je een antwoord fabriceren…
Noem het een hype waarin je in meegetrokken wordt. Leuke foto’s plaatsen van je dagdagelijkse bezigheden is tegenwoordig een gewoonte worden voor BIJNA iedereen. Ik vind het gewoon leuk om foto’s te trekken, ik hou van mooie en leuke dingen en die deel ik maar al te graag met de mensen.

img_20161116_181820

Gelukkig! Naast je bescheidenheid die we al mochten ervaren, wat zijn andere persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Tgho…dat is dan toch dat ik geen blad voor de mond neem. Veel mensen zeggen dat ze niet op hun mondje gevallen zijn maar ik zeg wel degelijk wat ik denk. Heb je het meeste aan en staat het je niet aan jammer. Je weet tenminste wat je aan mij hebt.

Dat is duidelijk…zit dit ook in je levensmotto?
“Always surround yourself with people who are better than you.” Duidelijk denk ik.

img_20161116_181723

Loud and Clear! We hebben het al even aangehaald daarnet…je blogt en bent ook actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen ?
Mensen MOETEN mij helemaal niet volgen maar MOGEN dat gerust doen. De dingen die ik post zijn meestal selfies (jaja, wie doet dat niet tegenwoordig), outfits, lekker eten of een foto van een shoot. Als dat dingen zijn die je interesseren voel je vrij om mij dan te volgen.

Wij volgen!!! Een ander persoonlijk vraagje…heb je een vriend?
Ik heb een heel lief vriendje, die me elke dag opnieuw speciaal laat voelen zoals hij in het begin al deed. Vooral zijn humor en bezorgdheid hebben me weten te overtuigen om het een kans te geven en natuurlijk ook zijn mooi gezichtje, maar dat is bijzaak! Van een schoon tafel kan je niet eten zegt mama altijd!  Haha.

img_20161116_181701

Tgoh…als ik zie welke Italiaanse designtafels hier binnen staan, zou het jammer zijn hierop niet te eten…soit…geef ons eens de meest waardevolle tip voor een man?
Wees wel degelijk een man en geen macho. Doe je best voor een vrouw en laat zien dat je voor haar wilt zorgen/er zijn. Ik bedoel dan niet op financieel vlak want een vrouw moet zelfstandig genoeg kunnen zijn. Mijn vriendje doet dat bijvoorbleed met kleine dingen.  ’s Morgens thee zetten als ik niet uit bed geraak, iets klaarmaken om te eten als ik een hongerige bui ben,…allemaal kleine dingen die werken.

De liefde gaat door de maag…en over de maag vullen gesproken…wat zijn je favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Weggaan zit er voor mij niet veel meer in maar als ik wegga is het 9/10 dan toch wel ‘The Villa’. Een hapje eten gebeurt regelmatig in The Revue in Gent, Frank & Brut, Umami, Fiskebar en Soho.

img_20161116_181915

Allemaal goed gekend door onze redactie! Een allerlaatste vraagje voor we wat verder kuieren…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Huizen, appartementen, restaurants,… inrichten op zelfstandige basis. Losstaand daarvan ben ik samen met mijn vriend, die als football lifestyle manager werkt in 1ste en 2de klasse, nog met een project bezig…maar jullie zullen zeker nog van me horen dat weet ik zeker.


Het zal je geraden zijn! In ieder geval bedankt voor de rondleiding hier bij Divani, je uitstekend interieuradvies en alvast heel veel succes met al de projecten die nog op je weg zullen liggen! Ook benieuwd naar de boeiende wereld waarin deze knapperd leeft? Volg ze dan zeker op Instagram!
img_20161116_181549

 

Thanks & Credits By:

  • Mike Steegmans
  • Wim Van Genachte
  • Alex Lavois
  • Robbert Poel
  • Natasia Goemans

You May Also Like

Bekend Nederland klopt op onze deur…Knappe presentatrice Sylvana Ijsselmuiden

We hebben het in het verleden al een keer laten vallen…Whatmatters DNA…onze redactie heeft ...

Als Chrissy Teigens heerlijke boobs spreken…luisteren wij!

Tgoh, wat zouden wij graag in de schoenen van John Legend staan. Niet enkel ...

cercueil-brussels

Brussels best kept secret : Le Cercueil

Een bezoek aan de Europese hoofdstad Brussel staat bijna automatisch gelijk aan het obligatoire ...

Hosting door Fraai