Klaar voor de Little Brewers Winter Garden?

Voor vernieuwende concepten, letterlijk leven in de brouwerij en culinaire hoogstandjes is er al een tijdje een nieuwe epicentrum in Antwerpen: het domein van Stadsbrouwerij De Koninck.

Het leeft rond Stadsbrouwerij De Koninck

15111033_1248198795202612_376287130081805903_o
Meerdere restaurants, pop-up concepten, detailhandelaars,… De fijnproever vindt er zijn weg wel naartoe. Ook deze winter zijn er redenen genoeg om er eens te passeren: de Little Brewers Winter Garden is er daar alvast eentje van.
lbwg_sander_buijs_007
Vandaag 17 november om 18u worden de poorten weer open gesmeten voor een winter vol craftbieren, activiteiten en culinaire versnaperingen. Tot 19 februari kan je er van woensdag tot zondag terecht al dan niet bij vuurkorven, knisperende haardvuren en in een gezellige ambiance.
john_graves_45

Heerlijke winterse bites

Geniet in de voormalige fabriekshal van de brouwerij van winterse bites zoals: buikspek, flammkuchen, quinoa, pizza’s, vlees uit de rijpingskast of een winterbarbeque. Geraak je niet ter plaatse? Geen probleem Deliveroo levert ook netjes tot aan je voordeur.

Als laatste willen we nog meegeven – gezien een lid van de whatmatters redactie nog in de pampers zit-  dat er ook voor kinderen heel wat animatie is voorzien en dan zeker op woensdagnamiddag. Neem de kroost dus gerust mee!
lbwg_sander_buijs_038
Vanavond schenkt Brouwerij De Koninck alvast een aantal gratis vaten. Waarom zou je het missen?
Meer info vind je op de website en op Facebook blijf je op de hoogte over alle events!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5x luxe alpine resorts

Op zoek naar een unieke ervaring tijdens je volgende ski trip? Wat dacht je ...

Stadsfotograaf @DenAntwerpenaar is een Stadsmus

Antwârpe .. gij zé ga veur mij…toch de stad waar azzek zén gebore…de Groenpleuts, ...

Feesten op onze Nationale FEESTdag!

Morgen is het weer zover onze Nationale Feestdag! Hijs de vlag! Euuhh, hoeft niet ...

Hosting door Fraai