Jill De Groeve (geen) Schittekat(je) om zonder handschoenen aan te pakken.

Soms kom je in gesprek met mensen met dezelfde (werkgerelateerde) achtergrond. Wie denkt dat er alleen oubollige stoffe jassen met de mentaliteit van een ambtenaar die vecht tegen een burn out werken bij ‘de ziekenkas’ hebben nog niet gesproken met ondergetekende en de juffrouw die we vandaag aan het woord laten. Er is wel één verschil…de HR-dienst van ondergetekende heeft nog niemand in zijn team geplaatst met de looks van deze knapperd. Gelukkig kan hij terugvallen op een zo goed als een quasi ongeroebeld bijbaantje om datgene wat te compenseren. Zij die denken dat het vandaag een gesprek over de laatste nota van corpulente Maggie De Block gaat, is er aan voor de moeite. De aan de UGent gestudeerd hebbende Pedagogische Wetenschappen knapperd van een Jill heeft wel andere dingen te vertellen, zij het even of zelfs nog interessanter…laten we er dan ook meteen aan beginnen!

c5ge2fkssl2zxd9jt55cnq_thumb_508b

Hallo knapperd, stel je eens even kort voor?
Ik ben Jill, 26 jaar, afkomstig uit Sint-Niklaas. Ik heb een dochtertje Lily. Ik woon samen met haar in Sint-Pauwels en we hebben het heel goed samen. Ik werk fulltime als ziekenfondsconsulente in de week en iedere zaterdag als vip-garçon in nachtclub Exo.

Je bent ook model, hoe is dat allemaal begonnen?
Goh, ik voel me niet echt model…wel is het zowat allemaal begonnen toen ik als negentienjarige als hostess ben beginnen werken in een nachtclub in Antwerpen en zo ben beginnen meelopen in modeshows en een aantal fotoshoots. Toen mijn dochtertje geboren was heb ik mij vooral op haar geconcentreerd. Toen ik verkozen werd voor de wedstrijd mooiste mama van Vlaanderen door de muziekzender Q-Music en tweede werd, begon het terug te kriebelen.

amgqtpmstuiyg2fg4iwug_thumb_5085

We zijn er zeker van dat het bij papa’s die gestemd hebben ook begon te kriebelen…maar ga gerust verder, je was nog niet uitgepraat…
In het weekend werk ik als vip-garçon in nachtclub EXO in Sint-Niklaas. Hiervoor wordt er promo gevoerd. Een foto van de hostessen en garçons van de club worden regelmatig gedeeld.

7dcwkxzbq3mekqzess7w_thumb_5087

Rijen aanschuiven om EXO binnen te geraken als gevolg meer dan waarschijnlijk…Als je naar jezelf kijkt, waar onderscheid jij je van anderen? 
Ik ben zeer zelfstandig, ambitieus en ik betaal mijn eigen luxe. Ik werk hard en geniet samen met mijn dochter van het leven. Ik hou van deze onafhankelijkheid.

Dat is mooi! Staat dit ook in verhouding tot je levenswijze? Omvat dit eens in een quote?
“De boog moet niet altijd gespannen staan”. Ik werk veel maar ik hou zeker van ontspanning. Zo ga ik graag op reis, op stap of gaan eten met vriendinnen en tijd doorbrengen met mijn familie. Daar geniet ik nog het meeste van. Ik geniet gewoon van elke dag.

unadjustednonraw_thumb_508c

Van genieten gesproken, wij genieten actief mee van je leven op sociale media? Waarom moeten we je hierop volgen?
Mijn sociale media gaan van selfies, leuke posts over mijn sociaal leven, naar schattige foto’s van mijn dochter. Sociale media is een reflectie van jezelf. Ook al probeer ik niet alles te delen. Soms hou je dingen beter voor jezelf.

7vwukmhromwu4hngcnyxg_thumb_5086

Zoals?
Jens, wat versta jij onder jezelf? 🙂

Awel…mijzelf…ik dus? Soit…dan gaan we iets persoonlijker…heb je een vriend?
Momenteel heb ik geen vriend maar er is wel een klik met iemand.

v5reevqrsq1cyjegzpqvw_thumb_508a

Wat moet een man hebben om die klik te hebben?
Ik val op zelfstandige mannen die weten wat ze willen ik het leven en ervoor werken. Een beetje jagen kan nooit kwaad. Mannen die zich voor mijn voeten gooien is een No-Go. Een beetje interesse tonen en laat me dan maar zelf op ontdekking gaan.

Een vrouw die het heft in eigen handen neemt! Zo zien we het graag! Nog een essentiële tip voor onze mannen?
Heb zelfvertrouwen maar zorg dat het binnen de grenzen blijft. Wees trots op je vriendin en niet alleen op jezelf. Af en toe een complimentje kan zeker geen kwaad.

unadjustednonraw_thumb_5083

Wij strooien dagelijks met complimenten! Is er in je drukke hardwerkende leventje en het leven thuis met je dochtertje nog plaats om zelf een stapje te zetten? Zo ja, waar?
Ik werk iedere zaterdag in CLub Exo. Ook om weg te gaan is het daar ook absoluut mijn favoriete club. De sfeer en muziek zijn er geweldig. Ik ga graag ook rustig iets eten met mijn vriendinnen, vooral Italiaans. Maar je kan me nog het meeste plezier doen met een echte familie-zondag tussen mijn broers, zus en de kindjes.

unadjustednonraw_thumb_5084

Kijk eens hoe mooi! Een allerlaatste vraagje…enige ambities?
Mijn ambitie is een voorbeeld te zijn voor mijn dochter. Dat je kan werken, jezelf goed verzorgen en verwennen en tegelijk ook een goede mama kunt zijn.

iiajpdasuapmhgiygaeq_thumb_5088

Kortom…voor veel mannen de ideale vrouw! Jill, bedankt voor je tijd en heel veel succes in alles wat je doet…en blijf vooral van het leven genieten! Wens je deze knappe griet die geniet ook te volgen? Pak dan als de bliksem je smartphone of klik hier op de link van haar Instagram! Spijt kan je hier nooit van hebben, laat dat vooral duidelijk zijn! 

pnd9gxktcqrgbmdic9xda_thumb_5089

Met grote dank voor de foto’s aan:

  • Jill
  • Phil Tubbax
  • Marc Van Rompaey

You May Also Like

Kinsey Golden, een heerlijk goudhaantje!

Of beter kippetje… Hoewel, wij zijn kiekjes dat we deze knapperd nog nooit eerder ...

De innerlijke schoonheid van Hanne Troonbeeckx

Wat een leven hebben jullie? Dat was een vraag die vrienden ons stelden als ...

Ook Monica Geuze vergrijpt zich aan Photoshop!

https://www.instagram.com/p/BYskgZsntle/?taken-by=monicageuze De heupen van vlogger, schrijfster, voormalig mevrouw Lil’ Kleine en ex-dj Monica Geuze ...

Hosting door Fraai