JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit de jeugd van tegenwoordig gewoon achter de PS4: tijden veranderen.
Hunkerend naar wat jeugdsentiment botsten we op de JEEP SKELTER, misschien wel de coolste go-cart voor kinderen ooit gemaakt? Misschien brengt dat onze zonen en dochters wat meer in beweging?
berg-skelter-jeep-revolution-bfr-bij-van-ee-buitenspeelgoed-a6f

Ga off-road

Deze go-cart is uitgevoerd in een herkenbare JEEP stijl. Deze stoere vierwieler kan ons zelfs overtuigen tot een ritje en wij zijn nu jaren later toch wel wat gewoon als het op wielen aankomt. Misschien wel het perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Als je een enorme boom hebt dan wel…
Met zijn off-road banden, een verstelbaar stuur en zitje, een front grille en zelfs een reserveband kan je koter in elk geval uitpakken op het speelplein, moest dat er nog zijn in de buurt.
Er zijn 3 verschillende uitvoeringen en ze zijn geschikt vanaf 4 jaar, je kunt niet snel genoeg achter het stuurwiel kruipen zeggen we bij Whatmatters! Verwen je kind en eigenlijk gewoon jezelf met deze JEEP Skelter en beleef gouden tijden!

Het junior exemplaar bestel je momenteel op bol.com voor 241 euro. Wil je helemaal een vet exemplaar, ga dan voor de Berg JEEP Revolution BFR.

You May Also Like

Met deze 5 tips weet je of die Rolex écht is!

Mocht je willen investeren in een échte Rolex, let dan goed op! Noem één ...

De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij ...

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Hosting door Fraai