JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit de jeugd van tegenwoordig gewoon achter de PS4: tijden veranderen.
Hunkerend naar wat jeugdsentiment botsten we op de JEEP SKELTER, misschien wel de coolste go-cart voor kinderen ooit gemaakt? Misschien brengt dat onze zonen en dochters wat meer in beweging?
berg-skelter-jeep-revolution-bfr-bij-van-ee-buitenspeelgoed-a6f

Ga off-road

Deze go-cart is uitgevoerd in een herkenbare JEEP stijl. Deze stoere vierwieler kan ons zelfs overtuigen tot een ritje en wij zijn nu jaren later toch wel wat gewoon als het op wielen aankomt. Misschien wel het perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Als je een enorme boom hebt dan wel…
Met zijn off-road banden, een verstelbaar stuur en zitje, een front grille en zelfs een reserveband kan je koter in elk geval uitpakken op het speelplein, moest dat er nog zijn in de buurt.
Er zijn 3 verschillende uitvoeringen en ze zijn geschikt vanaf 4 jaar, je kunt niet snel genoeg achter het stuurwiel kruipen zeggen we bij Whatmatters! Verwen je kind en eigenlijk gewoon jezelf met deze JEEP Skelter en beleef gouden tijden!

Het junior exemplaar bestel je momenteel op bol.com voor 241 euro. Wil je helemaal een vet exemplaar, ga dan voor de Berg JEEP Revolution BFR.

You May Also Like

Drink Duff bier in de bar van Moe in je tuin!

Al bijna 30 seizoenen lang zijn The Simpsons één van de populairste animatiefiguren ter wereld. ...

De ideale selfie-drone verkocht door Apple!

Produceert Apple nu ook drones? Nee, dat niet maar ze werken wel samen met ...

Zotter en duurder moet het niet worden: Skiën op Jackie Chans

Wie kent er Jackie Chan? Hij is gespecialiseerd in komische actiefilms waarin hij altijd ...

Hosting door Fraai