Het perfecte eindejaarsgeschenk voor bezige mannen

Over Suitcase hebben we al eerder geschreven, dat lees je hier! Is het al zo erg gesteld dat we al terug in herhaling moeten vallen? Nee, maar sommige labels doen gewoon leuke dingen of komen met nieuwe acties die het rechtvaardigen nog eens op Whatmatters te verschijnen. Uiteindelijk kiezen we dat toch ook gewoon zelf!

Met het eindejaar in zicht komen de rekels met The Suitcase Experience. Omdat wij mannen al zeker naar het einde van het jaar veel af te werken hebben, een ontzettend strak plan. Met hun originele giftcards – misschien moet je dit wel aan je vriendin/vrouw/bijslaapje laten lezen – kan je je vriend(en) verwennen. Of je vader natuurlijk, ondertussen kan hij de flessen drank toch al stapelen.
De 4 formules:

 • The Gift Card

  Vanaf 75 euro kan je een giftcard geven met als extraatje een paar leuke sokken of een ander accessoire. De waarde bepaal je volledig zelf

 • The Experience

  Vanaf een waardebon van 250 euro krijg je er een videoboodschap van een personal style advisor bij.

 • The Suitcase

  Vanaf 450 euro komt er een hele suitcase onder de kerstboom te liggen

 • Style & Dine

  Vanaf 1.000 euro krijg je een persoonlijke styling sessie en aansluitend een romantisch verrassingsdiner. Wij vragen ons af of dat dat dan met de styliste is, want dan hebben we gemekker thuis.
  the-suitcase

Meer info vind je alvast hier of bekijk de video. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Suitecase dan is Facebook of Instagram een goed idee.

You May Also Like

Dit is het bescheiden stulpje van Elon Musk

Met een prijs van $24.500.000 bescheiden als je het naast een vermogen van $30 ...

Rihanna in ondergoed maakt onze maandag een stuk beter

De temperatuur stijgt… Wie niet buiten hoeft vandaag, komt ook gewoon niet buiten. Koude ...

Agency : Triple A Models

Gezien de grote hoeveelheid vrouwelijk schoon die we bij Whatmatters onze lezers willen aanbieden ...

Hosting door Fraai