Girl Next Door: Yanne Schuurmans

We zitten in Limburg vandaag, meer bepaald in Hamont-Achel. Wat wij daar doen? Wél, wij zouden graag eens Belgisch Kampioen worden in iets. In het voetbal is het ons nooit gelukt, op een fiets nog minder en als bodybuilder moeten we het met ons lijf al zeker niet proberen. Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een sport, liefst iets onuitgegeven waar wij wel een gooi kunnen doen naar die felbegeerde driekleur. ‘Fierljeppen’ zal het worden. Jaarlijks wordt hier in het diepe Limburg het BK Fierljeppen gehouden, oftewel zo ver mogelijk springen met een polsstok over een beek. Aangekomen met een droge keel in Hamont-Achel gingen we eerst op zoek naar een goeie stopplaats, Café Het Molenhuis is het geworden. En wie zat daar als Girl-Next-Toog? Misschien wel het mooiste meisje van de bosrijke gemeente…we leggen ze snel even op de rooster!

14963527_10209943239072680_2062677554_o

Dag knappe meid, wie zit hier naast ons?
Ik ben Yanne Schuurmans, een meisje van 23 jaar uit dit kleine stadje Hamont-Achel, wat blijkbaar ook heel goed aan mijn accentje te horen is, haha! Hier werk ik ook al 2 jaar in een schoonheidssalon.

Je bent een knappe jongedame, ben je ook model?
Een model zou ik mezelf helemaal niet noemen. Ik sta al een paar jaar zo eens af en toe voor de lens maar tegenwoordig heb ik daar nog weinig tijd voor. Niet dat ik het niet meer graag doe maar hoe ‘ouder’ ik word, hoe meer tijd er kruipt in andere dingen hé. Zo nu en dan maak ik er nog graag tijd voor in mijn vrije tijd.

14924111_10209943239032679_1436652863_o

Oud? Dan zijn wij bijna bejaard! Soit, wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik weet wel wat ik wil in het leven. Mensen en dingen die belangrijk zijn voor mij, daar doe ik dan ook alles voor.

Maar kijk eens aan! Mooi zo! Zit dit ook in uw persoonlijke levensmotto?
Mijn levensmotto’s heb ik op mijn lichaam laten tatoeëren omdat het echt wel iets is waar ik in geloof. Op mijn arm staat ‘Se son rose, fioriranno’ dat wil letterlijk zeggen ‘als dit rozen zijn, zullen ze wel bloeien’, dus dat alles wat moet gebeuren wel zal gebeuren, en op mijn schouder staat ‘Omnia causa fiunt’, dit wil zeggen dat alles gebeurt om een reden.

14962850_10209943238912676_1371835235_n

Ondertussen scrollen we even de door ons gevolgde Instagrammers…We vonden je uiteraard terug. Waarom moeten wij op de volgknop drukken?
Tgoh, omdat je mijn foto’s graag wil zien? 😀

Check! 
Ik post wel regelmatig foto’s, het liefst als ik pas ben gaan winkelen of iets leuk gedaan heb, dus als dat je interesseert, dan mag je me volgen! Haha!


 

Dat is bij deze dan gebeurd! Een persoonlijk vraagje nu! Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden?
Ja, ik ben sinds de zomer terug samen, na meer als drie jaar, met mijn ex-vriend. Zo zie je maar weer dat mijn levensmotto’s kloppen, what’s meant to be, will be!
Ik weet niet wat hij precies heeft, maar het moet wel iets heel speciaal zijn want hij is eigenlijk de enige waar ik ooit helemaal voor gevallen ben, en dan nog wel 2 keer! Haha! Hij is mijn beste vriend en mijn ‘vriendje’ in één, meer moet dat toch niet zijn? Ik denk dat elk meisje dat wel zoekt in een relatie.

14914757_10209943239272685_32229980_n

Wij zijn geen meisjes maar we kunnen het ons voorstellen. Wat wil je mannen nog zeker meegeven?
Doe gewoon niet te veel moeite! Jongens die te makkelijk zijn en waar je helemaal geen moeite voor moet terug doen? Dat wil echt hé-le-maal niemand.

De Favo-vraagjes dan! Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? 
Ik blijf tegenwoordig veel in m’n eigen dorp, zoals hier in café ‘Het Molenhuis’. Het is hier altijd wel gezellig om iets te drinken. Zo nu en dan ga ik wel eens met mijn vriendinnen naar een discotheek of een gezellig feestje in de buurt zie ik ook wel altijd zitten! Als ik mocht kiezen zou je me ook elke week in een Italiaans restaurantje vinden. Pizza of pasta…dat kan er altijd wel in!

14961495_10209943238872675_522813151_n

Een allerlaatste vraagje voor we eens gaan kijken naar die sloot waar we volgend jaar komen overspringen…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik zou graag mijn eigen schoonheidssalon beginnen over een jaartje. Een salon met net dat extraatje meer wat het net speciaal maakt en anders is als al de andere. Daar ben ik dus op het moment volop ideeën voor aan het zoeken! 🙂

14954540_10209943239152682_271330106_o

Leuk! In ieder geval heel veel succes in je zoektocht naar ideeën en nog meer succes met de uitwerking ervan! Nodig ons alvast uit op de opening! We zullen er zeker zijn! Ook geïnteresseerd in deze knappe jonge hinde met de ‘girl-next-door’-look? Volg ze dan snel op Instagram! Vervelen zal het nooit!

Special Thanks & Credits: Yanne Schuurmans, Boy Pijls en Luc Grobben.

14963004_10209943239312686_1250584641_n

You May Also Like

Girl Next Door: Celia Groenen

We reden nog eens door Nederland en hielden halt in Dordrecht. genesteld op een ...

Girl Next Door: Elke Jordens

Het mocht wat meer zijn vandaag. We trokken naar Diepenbeek, een residentiële gemeente midden ...

Girl Next Door: Erika Helsen uit Blauberg

Blauberg…we horen 99 procent van onze lezers al denken…Welke berg? 50% van de Whatmatters-redactie ...

Hosting door Fraai