Garzini:de magische portefeuille

Een leuke portefeuille kopen klinkt eenvoudiger dan het is. Oubollig, lelijk of gewoonweg te groot: redenen genoeg waarom het niet makkelijk is het geschikte exemplaar te vinden. Niet dat we zoveel roebels op zak hebben bij Whatmatters, maar al die klantenkaarten van discotheken nemen natuurlijk ook heel wat plek in… 

Nu maakt Garzini al een tijdje hele leuke exemplaren. Handgemaakt door vaklui met het fijnste leder en een uniek versaflex systeem.

Versaflex

Dit systeem bergt het geld op voor jou. We zouden er een hele uitleg bij kunnen geven, maar bekijk gewoon het onderstaande filmpje. Magie is misschien net dat tikkeltje overdreven, maar leuk is het wel. 

De Garzini portefeuille is dun, verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren en gedetailleerd afgewerkt. Je kan er tot 30 briefjes in kwijt en ook heel wat kaarten. Naast de gewone portefeuilles zijn er ook moneyclips en munt portefeuilles, zodat je een oplossing hebt voor alles en niet met ‘rosse’ centjes in je zakken moet liggen klooien. 
Ondanks de Italiaanse naam zijn het trouwens de genuine Belgen Bart De Latte en Christophe De Smet die achter dit fijne stukje leder zitten.
Wil je je roebels op een stijlvolle manier bewaren dan is de collectie van Garzini een valabele optie, waar je geen rode kaken van zal krijgen.
Momenteel is er ook een fijne ‘special edition’ in samenwerking met de rekels van Luxury For Men. Een blauw exemplaar met oranjes stiksels doen ze portefeuille onmiddellijk opvallen en je kan er ook nog eens tot 16 bankkaarten in kwijt. De ‘branded’ Luxury For Men portefeuille en bijbehorende moneyclip haal je nu naar je broekzak voor 49,95 euro.
15129523_700751353416549_3037892313268410784_o
Bestellen kan je dit exemplaar hier. Meer over het volledige gamma van Garzini kom je te weten op de site, Facebook of Instagram.  

You May Also Like

De Clean IC van Santoni: zomer in je schoenenkast!

Ok, het wordt nog barkoud deze week en de winterboots kunnen nog niet in ...

Vifa Stockholm, Deense deuntjes!

Op zoek naar een stijlvolle speaker en wil je eens wat anders dan de ...

Geen lief? Geen nood! Geef jezelf gewoon een Valentijnscadeau!

Lekker egoïstisch!  De sombere maand januari is voorbij gevlogen! Somber? Goh ja, de Kerstperiode ...

Hosting door Fraai