Fisker EMotion klaar om terug te slaan!

Hoewel nog steeds redelijk kostelijk is de Tesla ondertussen genoegzaam bekend. De Fisker mag dan misschien wat in de schaduw staan, dat maakt dit pareltje er zeker niet minder om. De nieuwe Fisker EMotion is niet alleen een stuk krachtiger, sneller en bruter dan de Tesla, dit stukje techniek is ook nog eens zuiniger.
fisker-emotion-1

De voorloper

Fisker was de eerste wagen die met de Karma uitpakte met een hybride wagen. Zonder al te veel succes te boeken, verdween deze fabrikant echter in de schaduw van Tesla om er tot op de dag van vandaag niet uit te treden. Maar de techneuten van Fisker zijn niet bij de pakken blijven zitten en zouden nu wel eens kunnen terugslaan.
De EMotion legt 640 kilometer af met 1 oplaadbeurt, haalt een topsnelheid van 258 km/uur en is wat ons betreft ook nog eens een stuk mooier afgelijnd dan de Tesla. De prijs is nog niet bekend, maar als deze in de buurt komt te liggen van de Tesla Model 3, dan zou het wel eens een spannende strijd kunnen worden.
12017-fisker-emotion
Bovendien belooft de Fisker EMotion meer beenruimte en comfort dan zijn naaste concurrenten, wat toch niet onbelangrijk is. Bovendien kondigde Fisker ook aan dat vanaf het wettelijk toegestaan is de wagen volledig zichzelf bestuurt. Zo kan je misschien eindelijk die film eens uitzien waar je aan begonnen was …
fiskerevimage1

You May Also Like

Vergeet Mustang en Jaguar, hier is de GFG Kangaroo

Wat een beestenboel… Dat wagens wel eens een naam van een beest krijgen is ...

Snel een koffie? Dan neem je deze Ferrari-Senseo!

Een sneller kopje koffie ga je niet krijgen… Wat als een autofreak en student ...

Dit is de nieuwe James ‘Aston Martin’ Bond-car…en hij rijdt elektrisch

De Aston Martin Rapide E…AUB! Elektrische wagens…geen enkele constructeur kan er nog om heen. ...

Hosting door Fraai