En toch was iedereen tevreden bij La Malcontenta

Gent een culinaire hotspot noemen is eigenlijk nog een understatement. De lekkerbek kan er in zaken terecht. De liefhebber van tapas die weet perfect waar hij terecht kan: bij La Malcontenta natuurlijk!

Exotische tapasbar

521552_425171547517137_864321378_n
Het pand dat ooit begon als bar, dan een café werd en ondertussen een bruisende tapasbar heeft heel wat geschiedenis. In het Patershol in Gent kan je al sinds 1987 in La Malcontenta terecht. Wat je er voorgeschoteld krijgt? De Canarische keuken met een eigen twist.
Een maandelijks wisselende kaart, de suggesties op het krijtbord en de eigenzinnige gerechtjes maken dat je er geregeld terug op ontdekkingstocht kan. De verschillende gerechten komen tegelijkertijd op tafel, delen is toegestaan en je amuseren quasi verplicht.

Betaalbaar en gezellig

1De zaak ik redelijk klein, maar dat maakt ze natuurlijk ook knus en gezellig, maar reserveren is dus wel aangewezen. Laat je verrassen door de smaken van La Palma, gecombineerd met Franse en Spaanse invloeden en eet tapas zoals je ze niet overal al vinden. Jelle, Joren en Kerewin weten duidelijk waar ze mee bezig zijn.
De recensies zijn lovend, de vibe zit goed en de prijzen zijn uiterst betaalbaar. Ze weten er blijkbaar dat we bij Whatmatters wel meerdere flesjes wijn lusten. Momenteel is de site even niet bereikbaar, maar die vind je normalerwijze op www.lamalcontenta.be. Gelukkig is er nog altijd Zuckerberg die ons Facebook schonk om het restaurant te volgen!

You May Also Like

Nieuwe hotspot: De flâneur

Restaurants in Antwerpen? Een massa meneer. Van waanzinnige concepten tot toeristenvallen, de stad heeft ...

Een avondje doorzakken in MARIMAIN

Een avondje schouwburg, dan is Gent zeker en vast een goede optie. En zo ...

Avondcruise + Luxe + Party = Secret Le Formidable

Wiskunde, het is nooit ons sterkste vak geweest. Vraag dat anders maar eens na ...

Hosting door Fraai