Eline Collier, zoeter dan een macaron!

Hoe we ooit op Eline zijn gebotst? Wel iemand heeft haar ooit voorgesteld om deel te nemen aan onze Miss-verkiezing voor knapste barvrouw, maar het fijne weten we er ook niet meer van. In elk geval, die wedstrijd komt er nog, maar een flagrant gebrek aan tijd belemmert ons momenteel de organisatie. Nu ja, zo kan Miss België nog een jaar langer in de schijnwerpers staan denken we dan maar. Maar Eline, die lieten we ondertussen natuurlijk niet door onze vingers glippen! Ontdek in het interview hieronder wat deze pittige mama te vertellen heeft en welke plannen ze momenteel aan het smeden is. Wij duimen alvast oprecht dat alles lukt!
Eline, shoot!
Ik ben Eline Collier, afkomstig uit Dendermonde en de volle 28 jaar jong. Ondertussen woon ik al even in Sint-Niklaas, samen met mijn zoontje Mauro.

En wat vreet je overdag zoals uit Eline?
In het dagdagelijkse leven werk ik momenteel voor Amacarons in Antwerpen. De beste macarons van ‘t stad! Daarnaast ben ik ook momenteel volop bezig met het opstarten van een eigen label, maar daar kan ik momenteel nog niet al te veel over verklappen!
Een eigen label begot, niks mis mee. Met die macarons ook niet trouwens, voor ons een doosje roze als het kan! Doe je ook modellenwerk?
Dat is wel al weer even geleden. In 2007 heb ik een modellenwedstrijd van Het Laatste Nieuws gewonnen. Dat was wel een mooie tijd. Heel wat shoots, mooie reizen en leuke opdrachten… Maar nu is dat echt wel een afgesloten hoofdstuk.

Zonde!
Maar ik blijf wel geïnteresseerd in alles wat met mode en fashion te maken heeft. Dat zit er al van kleins af in, maar daarover dus later meer.
En dat valt allemaal te combineren met die zoon van je?
Als alleenstaande mama werk ik hard en ik ben best zelfstandig, maar ik weet perfect wat ik wil in mijn leven. Gelukkig is er ook nog voldoende tijd voor ontspanning en om te genieten met familie en vrienden.
Kijk, dan vermoeden we een levensspreuk waarvan we van ons sokken geblazen worden?
Rome is ook niet op 1 dag gebouwd. Laat je dromen niet varen als het even tegenzit. Ik heb zelf ook al wel wat diepe waters doorzwommen, maar dat is alleen maar een extra motivatie om mijn doelen te behalen.

Voila, voldoet perfect aan de verwachtingen. Heb je nog tijd om de sociale media onveilig te maken?
Ja hoor, op mijn sociale media krijg je een kleine glimp van mijn privéleven. Van selfie’s tot familiefoto’s, feestjes en leuke uitstapjes met mijn vrienden, ik drop er geregeld wat.
We durven gokken dat er op dit moment geen vriend in het spel is?
Nee, momenteel heb ik geen vriend.
Omdat we ondertussen bekend staan als het beste matchingskanaal in België bij Whatmatters. Waaraan moet de ideale man voldoen?
Geef mij maar een man die weet wat hij wil. Een beetje aandacht (voor jou alleen uiteraard) en een complimentje kan zeker geen kwaad. Een man die zich voor de voeten van elke vrouw gooit is a big NO.Het is ook een cliché dat de man moet jagen, hou de spanning er in en laat ons zelf ook op ontdekking gaan.

Jens struikelde daarstraks, hij wierp zich zeker niet voor je voeten, dit gewoon even ter info. Nog tips voor onze mannen?
Heb je een paar uur de tijd ? 🙂 Hou het misschien eens bij 1 vrouw, niks is zo onaantrekkelijk als een man die op meerdere vrouwen jaagt.
Het laatste waar wij op gejaagd hebben was een everzwijn, maar zelfs dat hebben we niet kunnen vangen. En waar kan die niet-jager je dan vinden?
Als ik ga stappen vind je me meestal terug in The Villa of Roxy in Antwerpen. Maar ik kan ook genieten van een rustig avondje onder vrienden of gezellig gaan eten. Enkele van mijn favoriete plekjes zijn Lucy Chang, Poule & Poulette, Take 2 en eethuis Side. 
Eerst een kippetje bij Poule & Poulette en dan een haantje in The Villa, niks mis mee. Nog een brandende ambitie Eline?
Mijn ambitie is mijn zoontje het beste mee te geven in het leven en van mijn label een groot
succes te maken.
Wij hopen het alvast voor jou en gunnen het je van harte. Als we kunnen helpen met Whatmatters geef je maar een gil. En wij kunnen alvast voor het lanceringsfeestje.
Meer weten over Eline en haar toekomstplannen? Volg haar op Facebook en Instagram!

You May Also Like

Een plus vijftiger aan de haak slaan? Indien J.LO…GRAAG!

We liegen…bijna 50… Nog 166 dagen, bij het publiceren zo’n 3.669 uur, 238.140 minuten ...

Dossier geld: Hoe seks je cryptomiljonair zal maken!

Bon, we worden rond de oren geslagen met Bitcoins en andere cryptomunten de laatste ...

Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze ...

Hosting door Fraai