Een (vrijgezellen)tripje naar de Baltische staten

Soms worden we bij Whatmatters ook gewoon gedwongen om wat te schrijven. Uiteraard moet het dan nog in het concept passen, maar als de schoonfamilie wat druk zet, kunnen we vaak niet anders.
15085648_1728717060783521_3921327491557731097_n

Op Baltisch avontuur

Bij de naam Baltic Adventures spoken er onmiddellijk heel wat beelden door ons hoofd. Eerlijk, het eerste wat in ons opkwam waren ravissante straatmadelieven. Niet dat we er al geweest zijn, we hebben het ook maar van horen zeggen. Het enige wat we zeker weten is dat Riga UNESCO Werelderfgoed is. 

Nu blijkt Baltic Adventures zich  te specialiseren in vrijgezellenfeestjes en reisjes naar de Baltische staten waar steden als Riga, Vilnius en Tallinn een garantie zijn op dolle pret. Of de vrouwen inbegrepen zijn hebben we niet durven vragen, maar dat merk je dan wel neem ik aan. Alles draait op deze tripjes alvast om avontuur en onvergetelijke ervaringen. Het is eens wat anders dan met de bierfiets door Antwerpen. 

Jij kiest wat je beleeft

Met een tripje op maat ontdek je deze fantastische steden en verlaat je de platgetreden paden. Alles wordt voor jou en je vrienden geregeld, maar wil je met je vriendin gaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Het hoeft niet altijd zwijnerij te zijn! 
14435068_1689473281374566_6031898702921816377_o
Of je nu wil gaan paintballen in Riga, een striptease meemaken in Vilnius of wil gaan ice curlen in Tallinn. De jongens van Baltic Adventures regelen het. Kies voor een vast activiteitenpakket of stel je pakket helemaal op maat samen, ze zijn er al tientallen keren geweest dus zij weten het wel. Wil je oudjaar eens op een andere manier vieren, dan moet je maar eens een kijkje nemen op de site. Uw redactie kan dan jammer genoeg niet wegens andere verplichtingen, maar stuur ons een kaartje of beter nog een filmpje! 
https://www.instagram.com/p/BNJZb4bhn29/?taken-by=balticadventures
Boek je reis, neem een kijkje op Facebook en Instagram en verwittig je vrienden alvast. Moest je een vriendin/vrouw of bijslaapje hebben, zeg alvast sorry.

You May Also Like

Bacardi pakt uit met pop-up in Antwerpen

Drank en cadeautjes, een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Nu de tijd ...

Stoer kopje koffie uit een V12-motorblok

Kan je wel een flinke shot koffie gebruiken ’s ochtends en ben je die ...

Alle gekheid op een Bavaria stokje

Na alle gekheid, krijgen we nu iets helemaal anders op een stokje: bier. Als ...

Hosting door Fraai