Een beetje verliefd op Stephanie Tency

Trouwe lezers weten dat wij de laatste maanden wel wat vaker in Amsterdam vertoeven. vanuit onze maandelijks bezochte Co-Work Space aan het Gedempt Hamerkanaal aan het IJ in Amsterdam zien we los op een persoonlijke Fitness, of ter plaatse wel eens Gym genoemd. De ravissante deernes die daar binnen en buiten wandelen zijn niet op twee handen te tellen. Groot was onze verbazing toen we ’s avonds onze intrek namen in het CitizenM hotel en we begonnen spelen met de domotica (licht, lamellen, tv), we plots botsten op Het Rad van Fortuin op SBS6, (in België al lang afgevoerd nadat Miss Belgian Beauty Zoë Van Gastel die de bordjes moest omdraaien ook het decor meenam na een iets te korte bocht met een door de kandidaat gewonnen auto nvdr), en daar de knappe deerne de bordjes zagen omdraaien die we ’s middags nog de ‘Gym’ zagen binnen wandelen. Kort opzoekwerk leerde ons dat we hier te maken hebben met een voormalig Miss Nederland. Hoog tijd dus om alles uit de kast te halen en deze wel heel knappe meid te strikken voor een interview! We kopen nog snel de klinker ‘E’ en onze eerste vraag hebben we alvast gevonden…
12509484_1111332785574833_7551001635956019500_n
Ik ga het zeggen Stephanie…’WxE xS STEPHANXE?’
Model, presentatrice en dus zoals jullie al gemerkt hebben, iedere avond te zien om 20:00 op SBS6 als vaste assistente van het Rad van Fortuin met André Hazes jr. Verder ben ik voormalig Miss Nederland 2013.
 12508764_1111925135515598_3971179021123770295_n
André Hazes jr. zeg, wij voelen met pertinente zekerheid een op u gebaseerde remake van ‘Een beetje verliefd’ komen! Hoe lang ben je al bezig? 
Ik zit al 10 jaar in het vak met modellenwerk en presenteer ongeveer 3 jaar bij RTL en SBS.
schermafbeelding-2015-11-07-om-15-55-59
Mooi! Waarom ben je er mee begonnen?
Ik ben ooit een keer aangesproken geweest om modellenwerk te doen toen ik 16 was. Dat deed ik al die jaren een beetje maar daarnaast heb ik op jonge leeftijd ook veel in de horeca gewerkt en in kledingwinkels. Mijn eerst baantje was vakken vullen bij de Etos toen ik 14 was! (Lacht). Horeca vond ik ook echt geweldig om te doen, lekker veel hectiek en altijd bezig blijven!
Het is wel een grappig verhaal want de glazenwasser van mijn vader kende een vrouw die in de ‘missenwereld’ zat en zei een keer tegen haar dat die glazen wast in Amstelveen en dat daar een heel mooi meisje woonde. Zodoende werd ik gebeld door die vrouw en gaf ik mij op en won ik ook nog eens de verkiezing! Ik kwam veel in televisieprogramma’s. Toen ontdekte ik dat ik televisie erg leuk vond en sloot ik, nadat ik terugkwam van Miss Universe een contract af bij Rtl.
9c6b2790-copy

Glazenwassers…misschien moeten we dat ook nog doen als we dit allemaal te zien krijgen, soit…persoonlijk vraagje nu…wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen? 

Ik ben een harde werker maar ik ben ook echt ‘one of the guys’.
 
Dat treft…wij hebben een kledinglijn ‘One of The Boys’…geef je maten maar door en we bezorgen je een cadeautje! ‘One of the Guys’ dus…
Mensen zien me vaak als mooi poppetje en vaak krijg ik dan te horen als ik ze ontmoet: ‘WoW, ik dacht dat je vet arrogant was maar je bent gewoon super grappig en cool’. Ik laat ook gewoon boeren en ben gewoon altijd mijzelf. Ik kan ook beter opschieten met mannen dan met vrouwen, vrouwen zeuren zo erg. Ik heb ook veel mannelijke vrienden.
Je bent gewoon uit het ‘vet’ Whatmatters-DNA gesneden! Wat een vrouw! Wij voelen aan dat wij gewoon vrienden gaan worden! Maar daarvoor moet je eerst komen met een ‘vette’ levensquote! 
‘Don’t be impressed By money followers Degrees And titles. Be impressed By kindness integrity humility And generosity’. Mensen zijn zo bezig met het perfecte plaatje terwijl het uiteindelijk gaat om de persoon zelf. Veel mensen zijn tegenwoordig onder de indruk van de hoeveelheid volgers die iemand heeft. Ik vind dat erg oppervlakkig. Het wordt ook alleen maar erger. Leven we over 10 jaar in een wereld waarin we niet eens meer met mekaar praten en elkaar gevoelens delen en dat alles maar om dat ene perfecte plaatje draait?

 
 
Laten we hopen van niet en dat er momenten als deze blijven bestaan waarin wij diep in de ogen mogen kijken terwijl wij ee nvraag stellen. Nu, je raakt het even aan…volgers…dat brengt ons naadloos over naar Social Media…hoewel we ijveren voor een tof gesprek…waarom moeten we je hierop toch volgen?
Als mensen mij willen volgen, niet verplicht hoor, (lacht) kan dit via Instagram en Facebook.
 
We raden het in ieder geval aan! Een héél persoonlijk vraagje nu…is er een liefde in je leven?
Ja ik heb een vriend zijn naam is Edwin.

Wat heeft deze gelukzak moeten doen om deze knapperd te verleiden?
Zoals eigenlijk mijn quote al zegt. Dit is een man met een ontzettend goed hart, niet alleen voor mij maar ook voor anderen. Het is een echte man die mij op handen en voeten draagt en trots is om mij te hebben, dat hebben weinig mannen tegenwoordig (omdat het allemaal zo gemakkelijk gaat vooral in de steden). Soms hoor ik vriendinnen over hun dates praten en dan schrik ik gewoon  dat er zulke mannen bestaan! (lacht)
 
Kijk eens aan…ze bestaan! Geef nog eens één essentiële tip voor onze mannen? Wat wil je hen zeker meegeven?
Mannen! Wees niet zo lomp en bot. Wees een beetje ouderwets en doe ook je best voor een vrouw en geef een vrouw altijd het gevoel dat zij de ware is voor jou.
We weten wat doen! De Favo-vraagjes nu. Waar kan de gewone sterveling die knapperd van TV spotten? Met ander woorden, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik hou niet zo heel erg van stappen behalve in de zomer, dan struin ik alle festivals af. Heerlijk vind ik dat! ’s Winters ga ik vaak een lekker hapje eten met een groep vrienden en dan wordt er al eens genoeg gedronken. Mijn favo plekjes zijn toch wel de sushi tenten zoals daar zijn, Red Sun. Ik hou er ook van om nieuwe plekjes te ontdekken. Ik was laatst in een nieuwe tent op de Rozengracht, Pesca. Daar moest je dan eerst alle hokjes af om je fles wijn te selecteren en je vis. Het personeel liep rond met de meest hilarische teksten op hun shirts, zoals bijvoorbeeld ‘Viswijf’. Alles in verband met vis (omdat het een vistent is). Een supergoed concept en megaaa lekker eten!
Moeten we zeker eens bezoeken bij onze volgende stop in Amsterdam. Een allerlaatste vraagje voor we de klassieker van André Hazes helemaal gaan inzetten…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik zou heel graag door willen groeien in de TV-wereld. Specifiek weet ik nog niet wat, het blijft een onzekere wereld dus ik pak alles wat ik pakken kan. Wel vind ik programma’s zoals spuiten en slikken erg leuk. Ik ben altijd wel een ruig type geweest ik houd van adrenaline en uitdagende dingen. Dus iets in die richting lijkt mij erg leuk…
9c6b2676-copy
 
En ons ook! Hou ons zeker op de hoogte en bij een volgend bezoek aan Amsterdam gaan we wel eens ‘viswijven’! Bedankt voor dit toffe interview en alvast heel veel succes in alles wat je verder nog gaat ondernemen, wij blijven het alvast kort volgen! Wensen jullie deze uitermate knappe deerne die uit het juiste hout gesneden is ook te volgen? Neem dan zeker een kijkje op Facebook of Instagram! Volgen die handel! Ondertussen is André gestart en horen we op de achtergrond…Ja, ik denk nog steeds, hoe het was geweest…toen je naast me zat hier aan de bar… Ik vroeg: Drink je mee? Dat vond jij oke…Toen je proostte, naar me keek, werd ik zo week….. 
12485865_1111930362181742_7624500040967333778_o

 
 
Thx to Stephanie voor het bezorgen van de mooie foto’s!

You May Also Like

Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook ...

Is Steffi Ruby de nieuwe Marisa Papen?

Wie afgelopen jaar nog nooit van Marisa Papen heeft gehoord, heeft ofwel een jaar ...

Manchester United van Lukaku en Fellaini haalt niveau caféploeg na spelletje 'kutbal' (Video)

De miljoenen verdienende sterren maken er een echt zootje van… Wij zijn ook voetballers, ...

Hosting door Fraai