Drummen zonder drumstel!

Ook soms ‘last’ van muziek in je hoofd? Bij ons gewone stervelingen kan dat gewoon geinig zijn een deuntje dat er niet meer uit wil, voor een muzikant is die inspiratie levensnoodzakelijk. Om die inspiratie zo snel en duidelijk mogelijk vast te leggen is er nu de FREEDRUM. Deze drumstokjes zonder drumstel vertalen de melodie in je hoofd naar de werkelijkheid.

Hoe het werkt?

Wel je begint gewoon als een gek met je drumstokken in de lucht te meppen en dit wordt wordt door de sensoren vertaald in de stokjes. Verder kan je de sticks ook verbinden met je smartphone zodat je zonder oortjes kan spelen. Zelfs de hardheid van je slagen wordt geregistreerd en zonder opladen gaan de drumstokjes 7 tot 8 uur mee.
d239a17116d1006b3ccc8b440c900378_original
Kan je je er weinig bij voorstellen? Bekijk het bovenstaande filmpje maar eens. Het gaat hier om een kickstarter project, dat al genoeg funding heeft om de freedrums ook effectief in productie te laten gaan.
Wil ook jij beginnen drummen als een bezetene en trek je je niets aan van ‘vreemde’ blikken, op de site haal je de sticks in huis voor 89 dollar. Wie weet word je ooit nog wel ontdekt!
Facebook – Instagram

You May Also Like

B&O nieuwste draadloze speaker: Beolit 17

Of je het nu over geluidskwaliteit of design hebt, Bang & Olufsen zet de ...

De zomerse armsnoepjes van Danish Design

Met Deens design zit je in principe altijd goed, dat illustreren de horloges van ...

Trek eens een condoom over je fles wijn…

Nu zijn we bij Whatmatters nooit geen grote fans geweest van condooms, maar vertel ...

Hosting door Fraai