De whisky adventskalender

Kalenders zijn niet echt meer van deze tijd, we weten het. Maar mogen we daar voor de whisky adventskalender een uitzondering op vragen? Geen papier en ook geen chocolade, maar whisky achter de venstertjes, dat maakt zo een adventskalender in één klap al een stuk interessanter. Los daarvan beschikt deze kalender ook nog eens over een heel leuk design en zijn de flesjes stuk voor stuk knap vormgegeven.
drinks-by-dram-whisky-samples

24 topsamples

the-whisky-advent-calendar24 verschillende flesjes van 3 cl kan je op deze manier ontdekken en proeven. Zo kom je op zijn minst op een vrolijke manier heel deze periode door. Waar je brol zou verwachten bij dit soort kalenders, is dit hier zeker niet het geval. Er zit zelfs een 50-jaar oud pareltje tussen en het was zeker niet de bedoeling om alles zo goedkoop mogelijk te houden.
In de doos vind je zelfs samples van flessen die gemakkelijk voor 700 euro van eigenaar verwisselen. We zouden hier alle flesjes en merken die erin zitten kunnen oplijsten, maar dan is de verrassing natuurlijk weg.
Als je nu bestelt ben je overigens nog net op tijd om de hele adventsperiode mee te pikken! Voor 176,84 euro bestel je hier je kalender.

You May Also Like

Zilton x S.M.A.K: een t-shirt voor een feestje

Zilton is 20! Wie Zilton niet kent, is waarschijnlijk niet helemaal thuis in stijlvolle ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

De schoenen van Goosecraft

Als je Goosecraft zegt, dan denken we bij Whatmatters automatisch aan lederen jassen. Uiteraard ...

Hosting door Fraai