De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij Guardo een heel aantal, dus was het niet evident om te kiezen, wat we in de spotlights gingen zetten. Uiteindelijk selecteerden we de Guardo Wheeler, omdat we die dingen toch meer en meer in het straatbeeld zien opduiken. Een tijdelijke hype of een blijver? Wie zal het zeggen…
guardo-wheeler-hoverboard-1
Naast deze Wheeler heeft Guardo ook drones, action cams, dashcams en zelfs een fit coach in het gamma. Heel divers dus.
guardo-wheeler-hoverboard
De wheeler zelf lijkt op alle eerdere die we gezien hebben, en we zouden er zelf nooit van zijn leven opkruipen, maar het draait hier niet om ons natuurlijk. In elk geval is deze wheeler kwalitatief afgewerkt en wordt deze netjes met afstandsbediening en draagtas afgeleverd.
Deze rijdende plank op wielen haalt een maximumsnelheid van 15 km/u, is voorzien van witte led’s voor je veiligheid en heeft een oplaadbare batterij.
Dit ideale geschenk voor de koters – of voor jezelf natuurlijk als je zo op het bureau wil aankomen –  bestel je voor € 699. Ook de andere gadgets kan je bekijken op de site van het Belgische Guardo. Je krijgt 2 jaar garantie op de wheeler, wat toch wel een geruststelling is, want goedkoop is het gadget niet.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Hosting door Fraai