De Viks GT: de lamborghini onder de fietsen

Op zoek naar een stel echt bijzondere wielen en dan bedoelen we een fiets? Met de Viks GT trek je ongetwijfeld heel wat aandacht. Met deze Lamborghini onder de bikes mag je aan heel wat bewonderende blikken en vragen verwachten. Een gouden raad: zorg voor een goed slot!

Knalgeel en opvallend

Deze knalgele flitser is volledig vervaardigde uit aluminium, wat de fiets natuurlijk vederlicht maakt. Perfect als je af en toe ook wat trappen moet nemen, wat in de stad wel eens kan voorvallen. De inspiratie voor het design vonden de makers alvast bij Lamborghini, wat toch geen kleine referentie is als het op lijnen aankomt.
viks_valik_1-3000
Deze blitse fietsen – er zijn online nog meer modellen te vinden – worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Talinn (Estland). Alleen al het vervaardigen en snijden van de buizen neemt per stuk 2 dagen in beslag.
Wil je meer weten over dit pareltje? Neem een kijkje op de site! Daar kan je trouwen ook je op maat gemaakte fiets bestellen, indien je tussen het aanbod je ding niet vindt. Ook op Facebook en Instagram vind je heel wat leuke plaatjes!

You May Also Like

The Cut Buddy: geniaal in zijn eenvoud …

Soms bots je op een gadget waarvan je denkt: godverdomme, had ik dat maar ...

Snel een koffie? Dan neem je deze Ferrari-Senseo!

Een sneller kopje koffie ga je niet krijgen… Wat als een autofreak en student ...

Voor slechts 8€ koop je dit anti-muggenkussen bij Aldi!

Eindelijk verlost van die vervelende beestjes… Zomerse en zwoele temperaturen, dus wat gebeurt er? ...

Hosting door Fraai