De showbizzdroom van Miss Tatjana Lauwers

We waren te gast in het Casino van Knokke tijdens de finale van de omstreden missverkiezing Miss Exclusive. Of het allemaal cowboyverhalen waren en of de winnares de overwinning gekocht had zullen we ook nooit weten, wij hebben ons in ieder geval geamuseerd en lieten de kans niet liggen om tijdens de afterparty snel hier en daar wat mooie dames bij de collier (wij zijn iets hoffelijker dan Donald Trump, nvdr) te grabbelen en ze snel voor iedereen het magere feestje verliet. Zo ook kandidate Tatjane Lauwers, eentje die ons wel kon bekoren en eentje met haar présence op het podium een betere uitslag had verdiend. Vandaag is zij bij ons alvast een winnaar…maar wie is deze knappe meid?
4
Tatjana, vertel?
Mijn naam is Tatjana Lauwers, 19 jaar en ik ben afkomstig uit Gistel, West-Vlaanderen. Ik studeer in Gent aan de Arteveldehogeschool als leerkracht secundair onderwijs…Engels-Nederlands. Vorig jaar nam ik deel aan Miss Fashion en Miss Maya Mundiale in de Dominicaanse republiek, deze laatste won ik. Nu zat ik zoals je kon zien in de finale van Miss Exclusive.
Aan het lijstje missverkiezingen te horen ben je al even bezig…Hoe lang al?
Ik ben sinds vorig jaar volop bezig als model/miss.
3
Met succes zo blijkt…waarom ben je in dit wereldje vol haat en nijd gestapt?
Ik heb dit al altijd willen doen en ook vooral, omdat ik niet meer veel foto’s heb van toen ik klein was en dit nu wil inhalen.
Kijk, dit is nu eens een originele reden! Iets persoonlijker nu…wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een echt moeder type, zeer zorgzaam en ben altijd rechtuit.
Over deze wedstrijd zelf zullen we het dan even niet hebben daar we (terecht) de teleurstelling in je ogen aflezen…maar heb je een levensmotto of een favoriete quote die je graag wilt delen?
‘Leave a little sparkle wherever you go.’
2
En laat dat nu net datgene zijn wat je vandaag hier gedaan hebt! We hebben ondertussen onze iPhone al in werking gezet en ontdekt dat je ook actief bent op Social Media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik ben zeer actief op sociale media en in het leven. Er zal altijd wel weer iets verrassends verschijnen.
Dat konden we na een korte scroll-sessie alvast beamen! We zien hier op de afterparty wel wat overjaarse pubers die de aandacht proberen te trekken van de mooie jonge meisjes hier…maar maken ze een kans of ben je ondertussen al gereserveerd?
6
Ik heb een vriend!  Hij heeft mij eerst en vooral getriggerd met zijn persoonlijkheid, daarna met zijn uitstraling. Een mooi gebit en een verzorgd voorkomen vind ik zeer belangrijk en lengte is ook wel een pluspunt ☺.
Dat horen we met onze 1m89 graag! Nog snel een essentiële tip voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Wees altijd jezelf, je hoeft je niet stoerder voor te doen dan dat je bent. Een meisje valt uiteindelijk toch altijd voor je karakter.
 
7
Mooi zo! Nu de verkiezingen weer even achter de rug zijn, waar kunnen we je komende tijd vinden voor een hapje en stapje?
Ik ga in het weekend vaak uit in de Krush van Oostende en tijdens de week in Gent, bijvoorbeeld in de Lime.
En uiteraard heb jij net als alle andere dames een zonde…
Ik kan af en toe wel eens een volledige pot ijscrème opeten zonder me schuldig te voelen ☺.
8
 
 
 
Foei!!! Laatste vraagje…wat is je ambitie nog?
Na mijn avontuur hier, Miss Exclusive 2017, wil ik nu mijn studies afmaken. Ik verlang ook al heel lang naar een toekomst in de showbizz.
5
Een droom van elke miss! Alvast heel veel succes met je studies en je verdere ambities! Bedankt om even de tijd te nemen ons te woord te staan en laat zeker iets van je horen moest je de showbizz zijn ingerold! Nog iemand die Tatjana’s weg naar de showbizz wil volgen? Neem dan zeker een kijkje op Instagram en Facebook
1
 
Met dank voor de gekregen en zelfgekozen foto’s van Tatjana Lauwers…
Credits By: Sjoske Brackx, Kurt Maddens en Marc Declerck

You May Also Like

Wij hebben een boon voor Selina Van Loon

Ooit al van Zaltbommel gehoord? Wij niet tot we het adres doorkregen van Selina ...

County of Milan: je eerste fashion stappen

Heel af en toe kan je ons wel eens spotten op een modeshow, meestal ...

Garzini:de magische portefeuille

Een leuke portefeuille kopen klinkt eenvoudiger dan het is. Oubollig, lelijk of gewoonweg te ...

Hosting door Fraai