De ochtendrituelen van succesvolle mensen

Succesvolle mensen beginnen fit aan de dag. Meer nog, heel vaak beginnen ze ook een stuk vroeger aan de dag. De slogan: ‘an early bird catches the worm’, blijkt geen loos begrip. Hoe ze dit aanpakken zocht Whatmatters voor je uit. Ondergetekend redactielid mag dan zelf een vroege vogel zijn, ik legde mijn oor ook te luisteren bij net iets succesvolle medebewoners van onze planeet. Met deze tips begin ook jij succesvol aan je dag!

Sport in de ochtend

Succesvolle mensen starten hun ochtend al sportend. Zo ben je er gelijk vanaf, zijn er geen excuses die kunnen opduiken in de loop van de dag en blijf je fit en gezond.
marathon-runner-running-in-the-morning-running

Ontbijt gezond

Je ontbijt is echt wel de belangrijkste maaltijd van de dag, sla deze dus niet over en prop je niet vol vetzakkerij. Het maakt je productiever, houd je bloeddruk onder controle en geeft je de energie om de dag door te komen.
5-easy-and-healthy-breakfast-recipes-x

Drink citroenwater

Geef je energielevel een stevige upgrade met citroenwater. Het zit niet alleen boordevol vitamine C, maar ook vol kalium en anti-oxidanten. Drink dit op je lege maag en wacht vervolgens een kwartiertje met eten en drinken.
benefits-of-drinking-lemon-water

Neem tijd voor jezelf

Laat je smartphone nog even uit en schep wat innerlijke rust.

Maak een dagplanning

Door het indelen van je tijd schep je structuur en word je productiever. Enkel creatieve genieën kunnen het anders aanpakken. Maak je dagplanning zo specifiek mogelijk. Zo bewaar je het overzicht en geef je stress geen kans.
planning-your-day-planner-stress-self-improvement-organization

You May Also Like

Is jouw seksleven abnormaal?

Wil je je geliefde graag eens te lijf gaan met kaarsvet, fantaseer je soms ...

Afspraak bij de BARBIER!

Een deftige kapper vinden, zelfs als man, is geen sinecure. Geloof onderstaande redacteur maar ...

Let it Rain(Pharma)!

Smeren, niet elke man staat er voor open. Noem ons nichterig, in contact met ...

Hosting door Fraai