De legendarische club Pop King Antwerp opent opnieuw de deuren!

pop-king-antwerp
Ze krijgen er maar niet genoeg van bij The Villa. Zijn ze al zowat de enige succesvolle discotheek in Antwerpen op het moment, besluiten ze nog een nieuwe bar open te doen ook. Dit onder de vleugels van Sven Rymenans , die eerder al samen met Tom Waes, de wijnbar Soho – vroeger onze 3de thuis, na La Suite –  op de kaart zette. Een siddering trekt door de rest van de Antwerpse horeca…

Geen botsauto’s, wel veel sfeer

POP KING ANTWERPEN is de naam van de nieuwe hippe bar, in hetzelfde gebouw als The Villa. Dit naar een ‘legendarische’ Antwerpse discotheek uit de jaren ‘70 en ‘80, aangezien wij toen nog niet verwekt waren en onze ouders niets willen lossen, kunnen we er niet meer over kwijt.
15109409_1188039047933620_4175201257100636479_n
Dit vernieuwende concept in de ruimte waar vroeger het restaurant van The Villa zat belooft een terugkeer in de tijd. Een trendy apero bar met tapas wordt er gecombineerd met swingende club, waar later op de avond een DJ aan de slag gaat met hits uit de jaren ‘80 en ‘90. Hippe dertigers en losse veertigers zullen zich er als een vis in het water voelen. Mengen met het vaak iets jongere geweld in The Villa is trouwens toegestaan.
Beide clubs werken onafhankelijk van elkaar, hebben een eigen ingang en eigen muziekstijl.

wallace-the-two-lives-of-michael-jackson-1200

Back to the ’80’s & 90’s

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag opent de apero bar van Pop King Antwerp om 16.00u. Vanaf 21.00u nemen de live DJ-bassen het over en transformeert Pop King Antwerp in een fenomenale ‘oldie’ club tot 3.00u ’s morgens.
Haal je Rubberen Robby benen dus maar boven, ga uit de bol op Prince, shake je te pletter op Michael Jackson en beleef je 2de of zelfs 3de jeugd!

De VIP-opening is voorzien voor donderdag 24 november om 19u. Whatmatters zal er uiteraard aanwezig zijn, dus reken nog maar op een verslag!

You May Also Like

3 nieuwe horeca hotspots!

Ok, je hebt er misschien wat op moeten wachten, maar we worden er natuurlijk ...

Taco feest op de Suikerrui!

Dat we snelle jongens zijn is geweten, er is maar 1 ding waar we ...

Hosting door Fraai