De Kleine Zavel kaapt titel 'Beste Restaurant' weg op Hospitality Awards

De Post, het zijn knoeiers… althans daar gaan we toch vanuit. Ongetwijfeld hebben ze redelijk recent onze uitnodiging zoek gemaakt voor de uitreiking Hospitality Awards of dat vermoeden we toch!
Bon, omdat we allesbehalve haatdragende jongens zijn, maar vooral omdat we jullie goed en volledig willen informeren over ‘spannende’ dingen, geven we jullie toch even de belangrijkste winnaars mee van deze verkiezing. Onze smoking mag nog een jaar in de kast blijven.

De Kleine Zavel wint

Bij de restaurants – waar we als ware smulpapen natuurlijk het meeste belang aan hechten – wist Jeremie Landweer met zijn restaurant De Kleine Zavel in Antwerpen de eerste prijs weg te kapen in de categorie ‘Beste Allround Restaurant’. Dringend tijd om daar dus nog eens de beentjes onder tafel te gaan steken dus. Voor het 2de jaar op rij is het trouwens dat Jeremie met zijn team deze prijs wegkaapt. Mooie prestatie!
15170758_420918858297878_5034560709816403395_n
Dansen in De Toverfluit
Geef je een feestje thuis dan kan je volgens de organisatoren van de Hospitality Awards, de klanten en een professionele vakjury weinig mis doen als je kiest voor Chaudfroid Catering. De beentjes strek je het best in Dancing De Toverfluit, al zou Whatmatters dit toch alleen aanraden als je +70 bent en/of een bizarre fetish hebt voor oude(re) mensen. Alles moet kunnen maar ons zien ze er de eerste jaren niet!
Voor de beste brasserie van het land trek je vanaf heden naar Mol, waar je bij Bistro Opera een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit kan ervaren. Afsluiten doe je met een ijsje van Love Mint in Antwerpen, wat in ons geval op de weg terug is natuurlijk, maar anders de kilometers ook waard blijkt te zijn. Nog heel wat werk voor de boeg voor de Whatmatters redactie om al deze zaken ook effectief te gaan ontdekken.
hospitalityawards2016-5
Verder werden nog Vip & Butler Service – waar we eerder al over schreven – in de bloemetjes gezet als beste nieuwkomer en kunnen qua social media nog wat leren van Wijnhandel Vandinter.
Zo, je bent weer helemaal mee en wij houden alvast onze brievenbus in de gaten en wachten rustig een klein jaartje af. Tijd genoeg dus om alle bovenstaande zaken eens aan een nader onderzoek te gaan onderwerpen.

You May Also Like

Bier en T…….Wie gaat er mee naar het Oktoberfest in Antwerpen?

München was nooit zo dichtbij… Eerst een beetje geschiedenis… Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. ...

Festivals, als het wat exclusiever mag!

Wij geven toe, we zijn NIET altijd authentiek bij Whatmatters. We kunnen wel over ...

Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op ...

Hosting door Fraai