De bowties van Strikstof!

Aangezien we weer naar een gala moeten – het leven op de Whatmatters redactie heeft ook zijn positieve punten – duikt de vraag: wat moeten we aandoen, weer op. Van één ding zijn we al zeker: we gaan voor een strikje! En dat zou er deze keer wel eens eentje van strikstof kunnen zijn, alleen al gezien de geinige naam.

Straight from Amsterdam-West

Drie vrienden uit Amsterdam sloegen de handen in elkaar en stampten strikstof uit de grond. Hun eerste collectie omvat een 10-tal bowties in opvallende prints en met leuke stoffen. De strikjes worden geleverd in een leuk tinnen doosje waar de slogan: ‘Make it count’, centraal staat. Een ideaal cadeau om jezelf te verwennen!
https://www.instagram.com/p/BMyXhrPBEqx/?taken-by=strikstof
Ben je op zoek naar een bowtie met een twist, handgemaakt in Portugal en te verkrijgen op de webshop van de 3 rekels? Dan kan je eens in kijkje nemen tussen de modellen van Strikstof. Liefst 2 jaar hebben de heren in de ontwikkeling geïnvesteerd, waardoor elk strikje zijn eigen persoonlijkheid heeft.
De Grandma
Onze favoriet? De kleurige Grandma, die de aandacht trekt met zijn vintage-look! Voor 49 euro haal je de bowtie in huis. De zonnebloemen mogen dan wel naar de zomer verwijzen, daar hebben we bij Whatmatters natuurlijk lak aan!

De strikjes bestellen kan via de website en je inspiratie haal je op Facebook en Instagram.

You May Also Like

3 keer Dutch Denim

Dat de Nederlanders net wat ondernemender zijn dan ons Belgen, dat is geen geheim. ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55″, het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Webshop in de kijker: Altijd een boxershort voor handen

Van fijne boxershorts en leuke sokken kan je er nooit genoeg hebben. Voor je ...

Hosting door Fraai