Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ interviewen. U hoort het goed…’mogen’. Toen we ene Sarah Georgopalis in ons linkerooghoek zagen voorbijflitsen waren we zo onder de indruk van deze knapperd met een zuiders temperamentje dat we ze prompt aanboden zichzelf voor te stellen op ons kostbaar kindje, Whatmatters. Zij die denken dat we direct een ja kregen, hebben het mis. Miss Georgopalis had één eis…we moesten haar naam vijf keer foutloos kunnen uitspreken binnen de 5 seconden én als we daarin zouden slagen moest het een leuke en toffe babbel worden waarbij we onze steeds aan de hand gekluisterde iPhone 7 (beetje reclame kan geen kwaad, Apple, moest je dit (ongetwijfeld) lezen, voor een nieuw pakketje contacteer ons maar) moest opbergen tot na het gesprek. Anderhalf uur zonder sociale media in gezelschap van een knappe deerne…waar we ons wel eens durven verstoppen tijdens een gesprek voelde dit vooral heel bloot en kwetsbaar aan…ze had ons in haar greep…en of we er ooit nog uitgeraakt zijn, lees je hier…
michel-nulens
Georgopalis, Georgopalis, Georgopalis, Georgopalis, Georgopalis…Yes! GSM uit en…wie is?
Ik ben studente toerisme en recreatie management met Griekse en Italiaanse roots afkomstig uit Limburg.
Grieks, Italiaans en Limburgs…drie keer buitenland en dus een echte globetrotter! Neenee, effe serieus…hoe lang ben je al bezig als model?
Ik ben al jaren actief op sociale media. Ik kan me het niet herinneren wanneer ik mijn profielen heb aangemaakt. Sinds ik mijn studies toerisme begonnen ben post ik regelmatig foto’s van leuke plaatsen die ik bezoek zowel binnen als buitenland. Sinds een jaar of drie sta ik in mijn vrije tijd als model op foto’s. Binnenkort zal ik zelfs ook te zien zijn in een muziek videoclip van La Familia.
michel-keppens
Kijk eens aan…het moet ergens begonnen zijn…en waarom?
Ik heb meegedaan aan Miss Limburg door het typische meisjescliché ‘mooie jurkjes en een kroontje dragen’. Sinds mijn deelname is er een nieuwe deur voor me geopend en krijg ik aanvragen van fotografen voor fotoshoots. Ik sta graag voor de lens maar ik doe dit enkel af en toe in mijn vrije tijd omdat ik andere ambities heb om waar te maken.
Geen slecht uitgangspunt daar het wereldje redelijk vergankelijk is. Over de ambities komen we straks nog even terug maar eerst iets over jezelf. Je hebt zuiderse roots, vertalen die zich in je karakter? Of hoe omschrijf je jezelf het best?
Ik ben een echte doorzetter, als ik iets wil dan ga ik daar ook 100% voor. Verder ben ik bescheiden, ik blijf altijd mezelf met beiden voeten op de grond.
luc-grobben
Een knap mens vanbinnen én vanbuiten! Dat siert je! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Life is to short. Take the trip, buy the shoes, order the dessert.’
Vrouwen, schoenen…en een dessert…wat moet er als vrouw nog meer zijn? Je inspireert gelijk duizenden vrouwen nu! Maar waarom net deze quote?
Omdat het leven inderdaad te kort is om niet te genieten, de wereld veel te groot is om niet te ontdekken en omdat er te veel mooie schoenen zijn om niet te kopen. (lacht)
Denkt ook Christian Louboutin die prompt overweegt een extra zaak in België te openen. Soit, wij kennen en volgen je al langer op sociale media…maar waarom moeten al onze lezers dit doen?
Als je graag op de hoogte wilt blijven van mijn toekomstige reizen en leuke momentopnames dan kan je me volgen op Instagram.
6
Reden genoeg dus! We gaan nog iets persoonlijker…is er een liefde in je leven?
Nee ik heb momenteel geen vriend.
 
 
 
 
En hoe zou daar verandering in kunnen komen? Lees als…hoe zouden we je kunnen verleiden?
Met een flinke portie humor, ‘If you can make a girl smile you can make her do anything’.
 
1
 
Wat krijg je als je een dom blondje kruist met een olifant?*…Nee Jens…laat het…dit is niet grappig…soit…nog een essentiële tip voor mannen?
Wees assertief en heb zelfvertrouwen. Als je een meisje wilt leren kennen vraag haar dan mee uit. Door je achter je GSM te verstoppen zal dit niet lukken.
9
Wij konden ons alvast niet verstoppen en we moeten zeggen, we hebben hem nog geen minuut gemist vandaag! De Favo-vraagjes dan…waar kunnen we deze knapperd spotten tijdens een stapje, drankje, etentje?
Ik ben heel graag in de stad Hasselt waar ik ook studeer. Ik ga het liefst uit in de Entourage en voor een gezellige avond met een lekkere tappas zit ik graag in Café Latino.

Zondig je wel eens?
Tegen een glas rode of rosé wijn met kaashapjes kan ik moeilijk nee zeggen.

7

Garçon, 2 glazen rosé, wat kaas en humor aub? Das geregeld! Voor we seffes nippen aan onze wijn en samen een stokje in een kaasje steken nog snel even een laatste vraagje…wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik wil van reizen mijn beroep maken. Zo veel mogelijk van de wereld zien en dit ook met andere mensen delen.

3

Ga ervoor! In ieder geval heel veel succes en laat zeker nog wat van je horen! Tijd voor rosé en kaas! Santé! Willen jullie deze knapperd ook volgen en kijken waar overal ter wereld ze ons zal verblijden met mooie foto’s? Neem dan snel je GSM (nu mag het!), open Instagram en volg ze! Doen! 

4

Met dank voor de foto’s aan:

  • Sarah Georgopalis
  • Luc Grobben
  • Michel Keppens
  • Michel Nulens

You May Also Like

Elegant pikant…Ilona Wanet…een echt juweeltje! (Interview)

Je zou bijna denken dat wij immuun worden voor vrouwelijk schoon. Als wij onze Insta-feed ...

4 seksstandjes wanneer het buiten ijskoud is

Koning Winter is in het land. Meermaals zakten de temperaturen deze week onder nul ...

Waaghals Mister C gaat op excursie naar 'Ghost Village' Goussainville

  Spooksteden en/of spookdorpen … hoewel het een graag gebruikt onderwerp is voor menig ...

Hosting door Fraai