Bekijk het Ducati XDiavel monster!

Wil je een echt vette moto? Dan moet je zeker de Ducati XDiavel eens bekijken!
Met dit stel wielen haal je een ruig Amerikaans monster in huis, maar dan met Italiaanse verfijndheid. Let wel, dit exemplaar is niet voor beginners, noch voor schijtlaarzen.

Italiaans design

xdiavel_2016_studio_h01_1920x1080-mediagallery_output_image_1920x1080
Het fabrieksmodel van dit pareltjes wist op de Red Dot Design Awards een prijs weg te kapen en recent werd het model ook nog eens onder handen genomen door de customizer Roland Sands.
Hoe je dit beest kan herkennen? Een kenmerkende LED koplamp en een stoer opstaande dubbele uitlaat, zijn maar enkele puntjes die fantastisch uitgewerkt zijn. De Ducati Powerlaunch zorgt ervoor dat dit juweeltje maximaal accelereert vanuit stilstand en vergis je niet. De XDiavel mag er dan ruig uitzien, je kan er uitstekende sportieve prestaties mee leveren.

Het uitgebreide digitale dashboard, de korte uitlaat en geen ketting maar een riem als eindoverbrenging maken het geheel af. Met een motorblok van 1622cc, 156 paarden en een koppel van 131 Nm kom je echt wel vooruit.
De prijs? Voor ongeveer € 23.190 zit je op deze stalen ros, die moet opboksen tegen de Harley’s van deze wereld. Wij vinden hem alvast het overwegen waard!
xdiavel_2016_amb-02_1920x1080-mediagallery_output_image_1920x1080
PS. Wil je nog wat sportiever en exclusiever gaan en heb je nog wat budget over? Er is ook een XDiavel S, met net wat meer! 

You May Also Like

Whatmatters On Tour: ‘The Long Drive’ door Frederik Herregods

Op bezoek bij vrienden… Wie ons een beetje volgt weet dat we het laatste ...

Wintersport op zijn best: ijsdriften in Zell am See

In de achtertuin van Porsche… Hoewel de hoofdzetel van Porsche in het Duitse Stuttgart ...

Door de straten van Monaco scheuren doe je zo! (Video)

Voor Daniel Ricciardo lijkt het een zondagsritje 1:10.810…Een laprecord om u tegen te zeggen…met ...

Hosting door Fraai