Als vrije vogels in Kanarie Club Amsterdam

Tegenwoordig brengen we wel wat tijd door in Amsterdam: vergaderen en zo, maar af en toe is er ook tijd voor ontspanning. Dan trekken we al wel eens naar De Hallen. In deze foodhallen zit sinds enige tijd ook een leuk nieuw concept: Kanarie Club.

Nest-generation-hospitality

15194371_1780610902204135_5814742226623867807_o
Het gaat hier om een ‘next-generation-hospitalityconcept’, waar werken, drinken, eten en dansen centraal staan. Daar beginnen onze oren uiteraard al van te flapperen, alleen dat dansen…
Voor de vroege vogels is er het ontbijt, terwijl de werkende mens er ook een plekje vindt. Kort na de middag strijken de borrelaars neer in de centrale bar. Er is ook een een boven met een zitkuil, waar je die relax kan nuttigen.
14876559_1779297105668848_1112622006390903888_o
Daarnaast kan je er ook nog eens een verfijnd 3- of 5-gangendiner verorberen, zonder dat alle concepten elkaar storen of het ten koste gaat van de kwaliteit. Nog later op de avond kan er een dansje pasje gewaagd worden, terwijl de verhalen stoerder en spannender worden. Voor de 2 huismussen van Whatmatters het signaal om terug naar hun volières te keren. Laat de echte kanaries maar los gaan!

Fantastische Foodhallen

foodhallen-dak
De foodhallen an sich is trouwens een indoor foodmarket die an sich al het bezoeken waard is. Perfect vergelijkbaar met de foodhallen in Kopenhagen, Madrid, Lissabon en Londen. Diverse standjes verwennen je er culinair, terwijl je eet op het centrale binnenplein. Ook de Mercado in Antwerpen is een soortgelijke hotspot!
Meer weten over de Kanarie Club? Volg ze op Facebook, zo mis je niets

You May Also Like

Leuven staat weer op de kaart!

Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne ...

Ga volledig vintage

  Borgerhout, het ene lid van de Whatmatters redactie schurkt er qua woonplaats tegenaan, ...

Carcasse by Atelier Dierendonck

Zijn jullie na een klein half jaar nu helemaal het Noorden kwijt bij Whatmatters? ...

Hosting door Fraai