Als Nederlanders en Zweden minglen: Maen

Nederlanders en Zweden of ze veel gemeenschappelijk hebben kunnen we niet uitmaken, we kennen geen enkele Zweed persoonlijk. Maar dat ze met MAEN horloges een geslaagde samenwerking zijn aangegaan dat staat als een paal boven water.

Nederlandse wereldreizigers

mdnight1_1024x1024
De klokjes mogen dan redelijk klassiek ogen: is daar wat mis mee? Naar ons aanvoelen alvast niet. Exploratie staat centraal bij dit merk. Niet verwonderlijk als je met Nederlandse wereldreizigers zit en de naam verwijst naar het schip de ‘Halve Maen’. Dit was het schip van de VOC dat voor het eerst aanmeerde in New York, toen er van New York nog geen spraken was en Nieuw-Amsterdam nog gesticht moest worden. We maken zelfs tijd voor een beetje geschiedenis op Whatmatters!
Dit om maar te zeggen dat Maen graag wat van de gebaande paden afwijkt en een collectie leuke horloges in de aanbieding heeft. Uurwerken met karakter.
14708082_1624832791144212_8998108455384966377_o

Tijdloze klassiekers

Het is overigens een bewuste keuze om niet op de laatste nieuwe trends in te spelen, maar tijdloze klassiekers te produceren met oog voor detail. Eén weldoordacht model per keer.
 

MAEN Classic Moonphase Introduction from MAEN Watches on Vimeo.
Onze favoriet? De Classic Moonphase Midnight Blue met de zwarte strap. Italiaanse leder, Zwitserse Ronda Quartz en een mooie blauwe wijzerplaat typeren dit uurwerk dat momenteel al voor 199 euro van jou is. Alle uurwerken zijn trouwens voorzien van een originele maanfase indicator. Zo weet je perfect wanneer het volle maan is en dus kan gaan meehuilen met de wolven in het bos of misschien wel wat deugenieterij uitsteken. Alle horloges vind je terug op de site, Instagram en Facebook.

You May Also Like

Stoere boysnight-out? Ga bijlwerpen!

Wij gaan voor de bijl!  Letterlijk dan! Vergeet darts! Wij gaan voor groter, gevaarlijker ...

Louis Vuitton goes smartwatch: Tambour Horizon

Smartwatches, zijn nog steeds niet doorgebroken. Apple en Samsung hebben het al geprobeerd, maar ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

Hosting door Fraai