The Agent's creatiefste model? Wij denken aan Sevgi!

Creativiteit…een woord waar je veel betekenis aan kunt geven. Het wordt in de verschillende wetenschappen nogal verschillend geïnterpreteerd, maar wijst in het algemeen naar een vermogen om iets nieuws te scheppen. Een individu of een groep toont creativiteit wanneer een nieuw concept of object wordt gemaakt, of wanneer een originele oplossing voor een probleem wordt gevonden. Over het oplossen van problemen gaan we ons niet buigen vandaag. Zijn we sowieso geen helden in bij Whatmatters. Als het echter gaat om iets creëren, dan zijn we er als de kippen bij. Op papier, met woorden…zo ook Sevgi…misschien doet zij het niet met woorden, wel met tekeningen, met het meedenken naar die ene perfect creatief geschoten foto…kunstig…zo hebben wij Sevgi ervaren…maar wie is zij? Laat het ons snel even vragen!
image002
Credits: Samantha Hunt
Hey Sevgi, vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Sevgi, een 19-jarig model bij The Agent in Hasselt. Momenteel ben ik full-time model, en volg ik dus ook geen studie meer. Ik heb vroeger grafisch ontwerp gestudeerd maar daar ben ik in februari 2015 mee gestopt. Buiten modellenwerk, ben ik ook veel bezig met kunst en werk ik ook, als ik er tijd voor heb, bij Versuz omdat de sfeer daar superleuk is.
Hoe lang ben je al bezig met modellenwerk?
Officieel ben ik sinds 24 december 2015 gesigneerd bij The Agent. Maar omdat ik zelf veel met kunst bezig ben en veel vrienden heb die voor hun eindwerk een model nodig hadden, ben ik er zo een beetje ingerold.
002-sevgi
Credits: Hugo Thomassen
Is het altijd een kinderdroom geweest?
Model zijn was altijd een “little girls dream” voor mij. Toen ik 16 was, heb ik foto’s doorgestuurd naar grote bureaus in België en die hebben me toen niet gesigned. Dus heb ik het even links laten liggen om op mijn school te focussen en mezelf. Toen contacteerde The Agent mij en hoorde ik van vriendinnen dat zij zeer tof waren dus heb ik toegehapt.
Kijk, geduld wordt beloond. Waarom vragen ze net u? Waar onderscheid je jezelf van anderen?
De modellenwereld is leuk maar hard. Ik ben een harde werker die niet snel zeurt. Ik ben zelf zeer creatief dus ik denk, waar ik ook ben, mee in het concept. Ook heb ik veel energie en verstand wat in deze wereld nooit verkeerd is om te hebben, (lacht). Ik heb ondervonden dat dat over het algemeen wel een must is.
Credits: Valerie Haesen
Credits: Valerie Haesen
Creatief dingetje jij…gooi er eens een creatieve quote aan toe?
Een levensmotto is voor mij: het maakt niet uit hoe slecht het gaat in je leven, met de juiste instelling en de juiste mensen om je heen kom je er altijd boven op!  Of ‘It’s not a happy ending, but it’s not the end yet’
Happy endings gaan bij deze naadloos over naar het volgende, doch persoonlijke onderwerp…heb je een vriend?
Ik had een vriend. We hebben 3 jaar samen gewoond maar hebben een maand geleden besloten dat we een break nodig hadden, zodat ik me volledig op mijn werk kan storten en hij ook aan zichzelf kan werken. We zijn allebei nog jong.
Credits: Hatim Boubakra
Credits: Hatim Boubakra

 
Klopt…het leven begint net! Wat moet een man doen je te behagen?
Wat een man moet doen om mij te behagen? Creatief, prettig gestoord zijn en hij moet van eten houden…en niet te vergeten (!) voor zichzelf kunnen zorgen!
Nochtans worden wij graag gesoigneerd maar als je nog een ultieme tip kan geven voor ons, mannen, wat zou dat dan kunnen zijn?
Don’t push it. Als er iets is waar ik op afknap, is een man die “niet huilt omdat die een vent is ” of die wel zal betalen. Ik hou niet van mannen die neerbuigend zijn
naar vrouwen toe.
Credits: Shari Ruzzi
Credits: Shari Ruzzi
Genoteerd…wat social media betreft, als model alomtegenwoordig…waarom moeten we je hierop volgen?
Mij volgen op social media is eigenlijk vrij simpel. Het is echt, ik post niet altijd de leuke dingen. Ik post alles, mijn tekeningen, reizen alles. Altijd leuk meegenomen toch?
Hééééél mooi meegenomen. Is er nog tijd om een stapje te zetten? En waar doe je dit dan het liefst? 
Meestal heb ik niet veel tijd om op stap te gaan omdat ik over de hele wereld zit. Ik ga graag met vrienden ergens iets drinken in Versuz soms en de King Kong in Hasselt. Als ik ergens vaak heen ga is het King Kong. Dat is ook mijn 1 van mijn grootse zonde, een Godzilla (pure chocomel met honing en Chilipeper!)
14125056_544704335729657_5201945879892022846_o
Credits: Fashion show by Maria-Laura Raia
Owla, dit moeten we zeker eens proberen! Een laatste vraagje…ambities?
Mijn ambitie naar de toekomst toe? Ik wil graag iets creatief gaan doen. En graag in deze wereld blijven, misschien heb ik het geluk dat ik door kan groeien in de filmindustrie…dat zou zeer chill zijn.

De filmindustrie begot! Lieve creatieveling, we wensen je heel veel succes in alles wat je doet en bedankt voor de tijd die je even met ons genomen hebt. Voor zij die inspiratie willen opdoen, ook wat creativiteit willen bezitten en eens willen ervaren hoe het leven van een model er kan uitzien, volg dan snel deze knapperd op Instagram! Doen! En wie zin heeft in een filmpje met deze knapperd in de hoofdrol, klik dan op deze link of kijk hieronder! 

 
fullsizerender
Credits: De Standaard Magazine by Ellen Heymans

Special Thanks to The Agent to make this interview happen!

logotheagent_lowres-2

You May Also Like

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...

Emily Ratajkowski gaat met de hond wandelen!

Nu had onderstaande redacteur vroeger ook wel een hondje – een witte Malthezer – ...

Knapper dan Lindsey 'Linnebel' van der Hoeven wordt het vandaag niet!

Het is geen weer om een hond door te jagen vandaag, tenzij je met ...

Hosting door Fraai