5 wel heel exclusieve Members' Clubs

Bij Whatmatters streven we naar leuke, vaak ook exclusieve dingen, maar ook wij hebben onze grenzen. Als de goden van deze wereld samenkomen moeten wij nederig passen. Als je shitloaded bent en in de roebels kan zwemmen zwaaien er echter ander deuren. Wij gunnen je alvast een blik achter de schermen van 5 exclusive members’ clubs. Begin maar al te sparen, je de pleuris te werken of duik  in de criminaliteit. Ons zal het worst wezen als je ons maar inviteert!

Capital Club – Dubai

De naam zegt in dit geval veel. Sheiks, rijke zakenlui, iedereen met aanzien en diepe zakken komt hier netwerken. Midden in het financiële district leun je achterover met een dikke sigaar, slurp je een oester of nuttig je een copieuze maaltijd in één van de vier restaurants. Op het terras heb je trouwens een fantastisch uitzicht op de Burj Khalifa.
coolestclubs-capital-2
coolestclubs-capital-3

Silencio – Parijs

Heb je iets te betekenen in de kunst, film op artistieke wereld: dan is dit jouw club. Zonder artistieke trackrecord kom je er niet in. David Lynch is het brein achter deze club in een Mulholland Drive setting. Kom net voor middernacht en breng er gerust de hele nacht door.
coolestclubs-silenco-2
coolestclubs-silenco-1

Roppongi Hills Club (Tokio)

Op het 51ste socialize je hier met de beau monde van deze wereld. 7 Restaurants, 2 bars en een club met 360° zicht houden je wel even bezig. Uiteraard kan je hier ook in stijl vergaderen.
coolestclubs-ropongi-1
coolestclubs-ropongi-3

Soho House (Hollywood)

Heb je even? Met 3.000 kandidaat leden zal je even moeten wachten. Als je binnen geraakt, kan je wel gelijk in 17 clubs wereldwijd binnen, dus misschien toch maar proberen?
Pal op Sunset Boulevard vind je hier een daktuin en 3 restaurants met een fabuleus zicht op de heuvels van Hollywood.
coolestclubs-soho-1

coolestclubs-soho-2

The South Kensington Club (Londen)

Hier kan je wat sportiever uit de hoek komen. Een gym, een sauna, een terras en zeewater uit Sicilië. Deze voormalige club van ex-Beatle Ronnie Wood heeft het allemaal.
membersclub1
membersclub3

You May Also Like

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Op pad met de vliegende hotelkamer

Nee, ik zit niet aan de pillen. Het is te zeggen, tegen de hooikoorts ...

Sergio Herman gaat nu ook aan de granola

Hap jij ‘s ochtends nog altijd een boterham met choco weg of erger nog ...

Hosting door Fraai