5 t-shirts die altijd kunnen

T-shirts en prints, eens je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd, een gevaarlijke combinatie. Nu omdat het leven en in het bijzonder je kleerkast redelijk saai is met enkele grijze of witte t-shirts geven we jullie alvast 5 prints mee waar je mee wegkomt. Prints die de tand des tijds doorstaan en ver weg blijven van alle ‘platte’ t-shirts met print!

DE GEOMETRISCHE PRINT

Verschillende labels hebben er eentje in de collectie, maar wij zijn wel te vinden voor deze van Designbyhümans. Ook Gsus heeft overigens met Peter-Block t-shirt een exemplaar in de aambieding
Vaak bestaat dit soort t-shirts uit verschillende laagjes textiel, vaak met wat patchwerk wat het extra leuk maak. Ga je voor een eyecatcher als t-shirt hou de rest van je kledij dan sober. Kies een tint uit je t-shirt en trek dat door in de rest van je outfit.
peter_-_block_gs1070504457_mmgrey_gsus_online_store_1
 

DE ICONISCHE PRINT

Er is niks mis mee om je helden te eren. Wij kiezen voor de speelse manier met de t-shirts van Very Important Pixels, maar ook andere stijlen zijn mogelijk. Kies je voor een wat stoerdere stijl, bijvoorbeeld met het t-shirt van Dolce & Gabanna featuring James Dean: combineer dit dan met stoere boots en een klassieke jeans.
very-important-pixel-02
964304-tshirt-zwart-deanwellens01

DE KUNSTZINNIGE PRINT

Met een fijne kunstzinnige print op je t-shirt zit je altijd goed. Zeker als je voor een zwart exemplaar gaat kan er weinig mislopen. Zelf vinden we het t-shirt van Wooyoungmi wel fancy, alleen niet goedkoop.
 


Hou ook hier de rest van je outfit sober. Een donkere denim,een bomber en witte sneakers vullen deze outfit perfect aan.
 

DE PUNK PRINT

Als echte jongens verkiezen wij dit exemplaar van Comme des Garçons. De Japanse artiest Masaho Anotani mocht hier zijn lusten op botvieren en met succes. Ga voor de iets ruigere look en combineer met gescheurde jeans en stevige boots.
25-07-2016_commedesgarconsshirtxmasahoanotani_printtee_white_black_hh_3

DE POLAROID PRINT

De Polaroid: een icoon of toch voor wie oud genoeg om nog de tijd van de Polaroid te hebben meegemaakt. Maison Margiela laat alvast deze tijden herbeleven. Het bijzonder borstzakje, de bijzondere foto’s, kortom een t-shirt waar je op aangesproken zal worden. Gezien de drukte van het t-shirt hou je de rest van je outfit monochroom. Een smalle donker jeans en lederen vest gaan er perfect bij!

You May Also Like

Een boxershort met zakken: OS Garments l Gentleman's Fair

Iets losser in de broek of strak rond de ballen? Er is in elk ...

Lichtpuntje voor nachtraven

De Antwerpse nachten hebben weinig geheimen voor de Whatmatters redactie, we zijn er geregeld ...

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

Hosting door Fraai