4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je wil er gewoon nog eens met je vrienden op uit natuurlijk, dat kan ook. Dan is het hoog tijd voor een korte trip! Ontbreekt je de inspiratie? Geen paniek: Whatmatters is er om je te helpen!
Een vrij weekend is al genoeg om de batterijen helemaal op te laden met de maten, maar het kan ook wat langer natuurlijk. Hier alvast 4 tips voor trips!

Pik eens een festival mee
SNOWBOMBING
3 – 8 april 2017

Skiën terwijl je een festival meepikt? Dat kan perfect in Mayrhofen, Oostenrijk. Op Snowbombing geniet je niet alleen van de pistes, je krijgt er nog heel wat artiesten, bijzondere podia en activiteiten bij ook. De waanzin om met je vrienden mee te maken, daar steken we onze handen voor in het vuur. Samen op de latten, samen wasted en dat 4 dagen aan een stuk. Nu wil het toeval dat de Whatmatters redactie er volgend voorjaar ook aanwezig is….
rodigansnowbombing-755x503

Een mini-roadtrip

Yep, de wagen in en dan maakt de bestemming nog niet zo heel veel uit. De verhalen van onderweg moeten het al memorabel genoeg maken. Of het nu Amsterdam, Parijs of een camping in Duitsland is, dat bepalen jullie maar helemaal zelf. Een camper huren kan het geheel nog wat extra cachet geven. Nog een kleine tip? Zet koers naar de champagnestreek, jullie zullen het je niet beklagen!
champagne-house

Whisky proeven in Schotland

Allemaal stevige drinkers? Dan kan een whisky toer naar Schotland wel een leuke zijn. Al dan niet met kilt, om het wat luchtiger te maken. Boek je vroeg genoeg, dan vlieg je tegen een scherpe prijs richting de Highlands. Ontdek de natuur, slaap in een kasteel en proef whisky, heel veel whisky. ‘s Avonds duik je natuurlijk de lokale pub in en kan je Guinness beginnen hijsen. Het leven kan ook mooi zijn!
dsc_2523

Ga vissen in Noorwegen

Hecht je niet teveel aan comfort? Willen jullie wat tot rust komen en af en toe een gevecht aangaan met een visje? Waarom dan niet een paar dagen gaan vissen in Noorwegen. De barre koude en de boot waar je op zit brengt je samen. Herinneringen haal je ‘s avonds op in je houten chalet bij het haardvuur en je kostje dat kook je zelf. Het hoeft niet altijd spectaculair te zijn. Soms heb je genoeg aan je vrienden.
tromso-sea-fishing-norway-2-1_237e3585-5fc4-45ac-943b-95fb76c49263

You May Also Like

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Een pijp roken doe je zo!

Eerst en vooral moeten we eerlijkheidshalve waarschuwen dat roken niet de gezondste bezigheid is ...

Dit zijn de 5 populairste Europese steden op Instagram

Ben jij ook het type dat naar Barcelona trekt om daar vervolgens de ene ...

Hosting door Fraai