24Bottles: de hippe, ecologische fles

Een fles? Eerlijk, hoe zou jij reageren moest je vrouw/vriendin zeggen dat ze een fles voor je kerst had gekocht? Nu, daar zou wel eens verandering in kunnen komen. In tijden dat we allemaal wat ecologischer beginnen denken zouden de flessen van 24Bottles wel eens een instant succes kunnen zijn.

De leuke, hippe hervulbare fles zorgt immers voor zero waste en houdt je fles nog heerlijk koel of lekker warm ook. Bovendien zijn er ook nog heel wat accessoires waar je je persoonlijk exemplaar mee kan oppimpen en vullen ‘special editions’ het gamma aan. Waar blijft die Whatmatters fles (jullie drinken geen water, enkel alcohol, nvdr.)?
14570463_861191040648874_8766377705466039864_n
Concreet spaar je met 7 navulbeurten 1 petfles uit, reken uit die ecologische winst. Di Caprio zal fier op je zijn! Daarnaast wordt ook 1% van de omzet van de fabrikant geïnvesteerd in het milieu, ideaal voor je geweten!
De stalen flessen zelf wegen overigens amper wat en ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan er op rekenen dat je drank 12 uur warm of 24 uur koud blijft. Perfect voor in je rugzak of laptoptas, maar ook voor aan de fiets is er een leuke houder.
14494800_858447980923180_6221195326716621672_n
Wereldwijd heeft het merk al heel wat aandacht weten weg te kapen en ook in België zijn de flessen steeds beter verkrijgbaar. Zo bestel je er eentje bij de vrienden van Luxury For Men, maar kan je ook op de eigen webshop van 24Bottles terecht. Ook in heel wat exclusieve winkels (bijvoorbeeld bij B&M stores) in de Benelux kan je ondertussen vinden. Reken op 19 euro voor een fles en een schoon geweten.
FacebookInstagram

You May Also Like

Geniaal die Bar Brutaal

Nu zijn we bij Whatmatters niet op ons mondje gevallen en je kunt ons ...

Let's have a POOL PARTY: De essentials!

Wat wij ervaren als pure luxe? Eerlijk? Veel meer dan de stralende zon die ...

Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, ...

Hosting door Fraai