5 sneakerheads om te volgen op Instagram

Net als de Whatmatters redactie helemaal wild van sneakers. Een collectie in de kast om u tegen te zeggen of wil je gewoon op de hoogte blijven van de allerlaatste modellen en trends? Dan bieden de sociale media heel wat inspiratie. Whatmatters doorploegde het wereldwijde web en kwam met 5 Instagram profielen op de proppen die als sneakerhead, de moeite van het volgen waard zijn. Deze Instagrammers zijn het volgen meer dan waard!

Gary Warnett

Wil je een echte naam volgen in de sneakerwereld, dan is het profiel van de Britse Gary Warnett zeker de moeite. De man is een legende. Deze kerel spit, cureert en brengt de leukste modellen onder de aandacht. Zijn voorkeur? Duidelijk New Balance, maar is dat erg?

Thought I was over Woven Footscape type things but these are pretty good. Shouts to @nikelondon

A post shared by Gary Warnett (@gwarizm) on

 

Victor Kan

Wil je heel wat inspiratie opdoen en zien hoe je je sneakers op een stylish manier kan combineren? Dan is het volgen van Victor Kan een must. Wonend aan de east coast van de VS brengt Victor het beste van wat athleisure te bieden heeft. Niet alleen zie je hier fantastische sneakers passeren, je geniet ook nog eens van Victor zijn ongelofelijke lifestyle.
https://www.instagram.com/p/BL_2bRshXzH/?taken-by=victorkan
 

The Drop Date

The Drop Date een must follow noemen is eigenlijk nog een understatement. Geen bullshit op dit profiel maar geweldige foto’s en beelden waar je de nieuwste sneaker releases het eerste ontdekt. Heel actieve volgers die je raad geven, maar er ook niet voor terugdeinzen ongezouten hun mening te geven.

 

GC911


Zeldzame sneakers spotten? En die nog eens fantastisch gefotografeerd bekijken ook? Dan is het profiel van deze Koreaanse kerel een aanrader. En geloof ons maar als we zeggen dat hier véél sneakers en foto’s te vinden zijn.

 

Jodirockstar


Uiteraard richten we ons in de eerste plaats op mannen, maar er zijn ook heel wat vrouwelijke sneakerheads. We weten dat ook heel wat vrouwen ons magazine lezen en dan is Jodirockstar de moeite waard.
https://www.instagram.com/p/BMVAs9NAkYj/?taken-by=jodirockstar

You May Also Like

Shark Couture, tijdloze en luxueuze strandmode

Bij Whatmatters kijken we niet op een zwemshort meer of minder. Met de zomer ...

Versleten Sneakers zijn 'IN'

Niet weggooien!  Zien je sneakers er na een festivalseizoen uit alsof ze zelf zouden ...

Blouson Noir: jassen zonder gezeik

Een jas, zonder al te veel poespas of gemekker? Wij zijn toch geen vrouwen! ...

Hosting door Fraai