De bucketlist voor samen mét haar

Er zijn best wel wat mensen die een bucketlist hebben. Bij Whatmatters doen we daar niet aan: ofwel doen we iets direct ofwel klasseren we het redelijk recent als onhaalbaar en liggen we er verder niet wakker van, maar we gunnen het de bucketlisters van harte!
Nu kan je je bucketlist perfect op je eentje afwerken maar als je een vriendin/vrouw/bijslaapje hebt zijn er sommige dingen wel fijner met 2 en het is ook een pak minder egoïstisch. Hieronder alvast enkele suggesties van (spectaculaire) activiteiten die jullie samen kunnen doen. Goed voor een heleboel punten en nog onvergetelijke momenten ook. Als alternatief kan je natuurlijk ook altijd je beste vriend meenemen, misschien nog wel leuker?

Ga eens belachelijk lang shoppen

istock_000051404504_large
Ok, hier kan je je vriend schrappen. Trek je stapschoenen aan, haal je portefeuille boven en maak je vrouw/vriendin gelukkig! Jij gaat samen met haar onbelemmerd schoppen. Kost die dag of dat weekend het equivalent van een wereldreis, dan is het het waard want je maakt haar gelukkig. Passeer haar favoriete winkels, draai geen enkel prijskaartje om en geniet ongeremd van het Westerse kapitalisme. Meerwaarde voor de wereld absoluut 0, maar waterpompen in Somalië kan je dag erna nog kopen.

Ga eens eten op sterrenniveau

Is normalerwijze de Colmar al voldoende, pak dan eens wat zwaarder uit. Laat je eens echt verwennen op restaurant. Obers die je behandelen als koningen en smaakpapillen die niet weten wat ze meemaken, op tijd en stond kan het echt deugd doen. Kijk niet op een euro en die wijnen kan je dus niet laten passeren dus regel al een taxi en/of overnacht in de buurt.

Organiseer een verrassingsfeestje

planning-top-5-surprise-party-cover-stories-getty-1200
Denk groots! Zeker als je vrouw/vriendin op het punt staat een ‘ronde’ leeftijd te bereiken is dit eigenlijk een must do. Alle vriendinnen, een fantastische locatie en een feest tot in de vroege uurtjes: genieten zal ze.

Ga eens parachutespringen

We stappen even van de romantische paden en zoeken de adrenaline op. Een ervaring waar je de rest van jullie leven over kunnen blijven praten.

Ga eens op wereldreis

Deze kan natuurlijk alsnog niet ontbreken. Zo leer je elkaar door en door kennen en ja dat zou een pluspunt moeten zijn. Omdat niet alles mogelijk zal
pack1

You May Also Like

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Een gouden klokje, met een Colombiaans randje

Dat we op de Whatmatters redactie wel van een fancy klokje houden – niet ...

Hosting door Fraai