Relaxen in de Vessel: een hangmat bad

Ok, we geven het toe: gloednieuw is het niet. Alleen, wij hadden het nog niet gezien en het lijkt ons toch wel wat zo’n hangmat bad. Een hangmat bad?

vessel-bathtub-by-splinter-works-001

Ja, de designers van SplinterWorks hebben een hangmat uit carbon ontwerpen die uitstekend dienst doet als bad. Zelfs gevuld blijft deze ‘hangmat’ stevig aan de muur hangen, terwijl jij geniet in een relaxerende hangmat een eindje boven de grond. Als dat geen pure verwennerij is…

De lengte van het bed bepaal je zelf tussen de 2,6 en 3 meter. De prijs voor dit pareltje is op aanvraag, maar we hebben zo een donkerbruin vermoeden dat het niet goedkoop gaat zijn.

vessel-14

De roestvrijstalen kranen moeten in de vloer geïnstalleerd worden om het water aan te leveren en een afvoerputje onder het bad is mooi meegenomen, al kan ook een afwateringsbuis aan het bad bevestigd worden. Het isolerende schuim in het bad zorgt er overigens voor dat het water lekker warm blijft. Hou er wel rekening mee dat je naast de kosten van het bad, ook nog heel wat verbouwingskosten zal moeten neertellen! 

140917_splinter-works_087

Naast het zwart is het bad ook verkrijgbaar in het rood, geel, zilver, blauw, roze en brons. Meer weten over de Vessel van SplinterWorks? Neem dan een kijkje op de site en heb je wat roebels te besteden dan is dit hangmat bad misschien wel wat voor jou?

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk ...

Op zoek naar roze, dronken olifanten

Veel, heel veel hebben we al gezien en vooral ook gedronken bij Whatmatters. En ...

2 keer met een Hot Tub het water op!

Nu willen we als levensgenieters bij Whatmatters weleens van een Hot Tub genieten. Niet ...

Hosting door Fraai