Rock 'n Roll wijnen bij Start2Taste!

Wijnhandelaar ze zijn er in alle maten, kleuren en geuren. Nu zijn we geregeld te vinden op hun proefdagen, dus we weten deze rekels uitermate te appreciëren. Vooral omdat we wel graag wijn slurpen, maar er an sich geen barst van kennen en dan is alle hulp welkom!

Wijn op een andere manier

home

Start2Taste, of beter nog Dimitri Bonte (nee, niet die Bonte, Jejoen heeft er ook niets mee te maken, nvdr.), pakt het echter anders aan. Dimitri houdt van wijn, kent er alles van en gaat resoluut voor rock ‘n roll. Origineel, uitdagend, lekker, puur en evenwichtig. Hij neemt je met plezier mee op ontdekkingsreis door het onbekende, waagt zich aan nieuwigheden en verrast je keer op keer. Steeds met een sterk verhaal!

1x50x60spfitn

In de online shop van Start2Taste vind je een uitgelezen selectie wijn, maar ook bubbels en zelfs spirits en bier. Een assortiment dat je op een ander niet snel zal vinden. Proberen en vertrouwen is dus de boodschap. Wil je je echt laten verrassen, dan is het abonnement een optie.

Intiem met een sommelier

582553_128924783948762_2102014665_n

Geregeld neemt Start2Taste ook deel aan een event, maar ze organiseren ook zelf ‘intiem met een sommelier’ waar je op een wel heel persoonlijke manier info krijgt over wijn, proeft en je je gewoonweg amuseert. Heel wat anders dan soms toch wel het stijve gedoe bij proeverijen.

Ook op de site krijg je geregeld een wijnhuis voorgesteld waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, maar dat ongetwijfeld de moeite waard is.

Wil je meer ontdekken over Dimitri of misschien wel gewoon weten welke wijnen hij in huis heeft? Neem een kijkje op de site of Facebook . Geniet van de mooie foto’s, de uitstraling en vooral van de wijn. Het leven is te kort om slechte wijn te drinken!

14907059_675317585976143_5778126633875524994_n

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Deze waanzinnige villa in Thailand huur je met 8 vrienden voor maar 145€/dag!

Deals…als we ze kunnen vinden, zijn we niet te beroerd ze ook met jullie ...

Whatmatters interviewde top bartender DRIES BOTTY

De helden van deze tijd? Koks, zonder twijfel, maar of bartenders en cocktailshakers daar ...

5 (bier)cafés om van te snoepen

De trouwe lezer van Whatmatters weet het al: wij zijn geen echte bierdrinkers. Wat ...