5 goedkope manieren om te daten

Er zijn zo van die periodes dat je niet overloopt van het geld. Als je dan single bent en niet met de roebels kan smijten, zal je het anders moeten aanpakken om een vrouw mee uit te nemen. Elke week 4 andere Tinder dates kosten handenvol geld, je moet het de Whatmatters redactie niet vertellen.

Toch zijn er enkele heel voordelige manier om alsnog indruk te maken op je date en zelf ook nog een fijne tijd te beleven. Wij geven je alvast 5 tips die niets of amper wat kosten en je toch een leuke date bezorgen. Enjoy!

Ga aan de slag met de potten en pannen

hot-guys-cooking-emgn16

Je leest het goed: je gaat koken. Niet alleen heb je zo je date gelijk in huis, het toont aan dat je ook wel wat kan in de keuken en het is nog eens voordeliger dan op restaurant gaan ook. Speel op zeker, kies niets te moeilijks en zorg dat je nog voldoende tijd hebt om in de zetel te zitten leuteren.

Ga eens wandelen

Al dan niet met hond. Niet elk type vrouw is hiervoor te vinden, maar een frisse neus halen en daarna een fijn kopje koffie of een wijntje, niets mis mee. Bij zonsop- of ondergang is de ideale moment. Een leuke eerste date en waarschijnlijk heel wat anders dan ze had verwacht.

184099-850x540-walk-in-the-park

Een bar met live-muziek

Een optreden is niet de bedoeling. Te luid, te weinig contact en vaak ook te duur. Een gezellige bar met wat live-muziek op de achtergrond is wel een verstandige keuze.

Neem haar mee naar een feestje

Uitgenodigd voor een feestje en sowieso geen zin om alleen aan te komen? Neem je date mee. Zo leert ze gelijk wat mensen kennen die je nauw aan het hart liggen en je drinkt nog gratis ook.

cocktail-partyd

Plan een tv-avondje

Netflix, een dekentje, wat hapjes en een flesje wijn, echt hier kom je al een heel eind mee. Niet alle vrouwen zijn veeleisend. Zorg voor kaasjes, schep wat sfeer en hou vooral je bek tijdens de film, of niet natuurlijk…

o-friday-night-at-home-facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Daten met een celebrity? Of toch bijna…

Van weinig zaken hebben we op de Whatmatters redactie spijt. Van het feit dat ...

De geur van slaap: Muun Mutabi

Slaap is ontzettend belangrijk. Nog niet zo héél lang geleden konden we met een ...

Zo herken je neptieten!

Waarom Jens de babe-specialist is bij Whatmatters? Omdat hij wel een echte van een ...

Hosting door Fraai