Brains & beauty? Onze Girl Next Door Silke Van Den Berg

Silke Van Den Berg: ja, die naam deed een belletje rinkelen. Even Facebook opengesmeten en daar stond ze te blinken in het vriendenlijstje van de Whatmatters redactie. Blijkt Silke vroeger wel eens aan de slag te zijn gegaan als hostess, in de tijd dat de helft van de Whatmatters redactie nog actief was in de events. Wat een tijden!

Wie ons haar naam doorspeelde laten we in het midden, maar er kwam iets met intelligent, knap en vlot in de introductie voor. Het feit dat ze in de fiscale beleggingen zat was voor ons alvast reden genoeg om eens naar de bank te tenen waar ze aan de slag is. Je weet nooit wanneer ons magazine wat gaat opleveren!  Maar eerst even het korte interview met Silke, onze Girl Next Door!

15032496_10154661459013536_557923884_nSilke, wij kennen je al langer, maar voor de anderen: stel je je even voor?
Mijn naam is Silke, 27 uit de provincie Antwerpen. In het dagelijkse leven werk ik als adviseur fiscale beleggingen. Ik werk graag met cijfertjes en kom graag onder de mensen. In de winter kruip ik wel eens op mijn snowboard, maar erg sportief ben ik niet. In de zomer zie je mij vooral op een gezellig terrasje met vriendinnen. Verder ben ik een echte levensgenieter, vooral verzot op reizen, lekker eten en veeeel massages!

Als we ooit vééééél roebels verdienen met Whatmatters, komen we ze bij jou beleggen, beloofd! We mogen je dan wel de perfecte girl next door vinden, maar heb je ook al modellenwerk gedaan?

Nee, eigenlijk niet. Net zomin hou ik me bezig met bloggen of heel mijn leven op de sociale media smijten.

Hoe zou je jezelf dan wel omschrijven?

Ik ben goedlachs, sociaal en eerlijk.  Maar ook erg zwart wit. Ik ben enorm zorgzaam voor de mensen die mij dierbaar zijn, daar ga ik voor door het vuur. Maar ik kan ook gemakkelijk mensen afstoten die niet langer een positieve invloed hebben op mijn leven, want het leven is te kort om er niet van te genieten.

Een harde tante dus! Heb je dan ook een levensmotto?

“Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realize they were the big things”. Dus vooral genieten van de kleine dingen, ik hou niet van mensen die altijd maar negatief zijn, het leven is zo mooi als je het zelf wil maken.

14962480_10154661458598536_485869192_n

Kijk, daar worden wij nu emotioneel van, van zulke woorden! Is het de moeite waard om je te volgen op de sociale media?

Tgoh, ik zal zelf niet snel mensen volgen die ik nog nooit gezien heb, maar ik heb geen bezwaar tegen mensen die dat wel doen. Ik post af en toe wel iets, maar ook niet heel mijn leven, want ik heb graag nog wat privacy.

Dat snappen we, andermans centjes beleggen, niet teveel in the picture lopen… Heb je momenteel een vriend Silke of maken de buurjongens nog kans?

Ik heb geen vriend, maar “If you can make her laugh you can make her do anything” :-). Ik denk dat samen plezier kunnen maken het allerbelangrijkste is. Hij moet ook wel een sterk karakter hebben, niet het type dat op alles “ja” knikt maar tegen mij durft in te gaan.

Ons hebben ze al meermaals gevraagd voor een Comedyshow maar we zijn bezet, jammer. Nu voor ‘Komen eten’ hebben ze ons ook gevraagd en ik kan geen ei bakken dus of dat een garantie is… Soit heb je nog wat essentiële tips voor heren die een poging bij je willen wagen?

Wees een gentleman, macho’s zijn uit de mode 🙂

Wij vonden die ook altijd al zo 2012! Waar kunnen ze je vinden?

14996564_10154661458683536_1536430089_nEr zijn zoooveel leuke plekjes in Antwerpen. In de zomer ben ik heel vaak op stap. Voor lekker eten ga ik graag naar Lucy Chang, Zao Wang, B23, .. Voor een lekker drankje zijn dat The Dirty Rabbit en Soho. Al stappende beland ik wel eens in de Copacabana. Maar in de winter is de zetel, een warm dekentje en een leuke film 1 van mijn favoriete plekjes.

Kijk eens aan, 2 jaar geleden waren we je daar ongetwijfeld tegengekomen op die plekken. Nog een favoriete zonde ook?  

Mijn favoriete zonde zijn frietjes van de frituur.  Niets lekker dan dat mmm!

Bwah, daar valt over te discussiëren en aangezien je graag hebt dat mannen een eigen mening hebben… Bon, Silke als laatste, heb je nog grote dromen?

Nog heel veel reizen en mezelf ook constant blijven ontwikkelen op professioneel vlak, een job zonder inhoud of nieuwe uitdagingen zou ik geen dag volhouden.

Zeker doen! Kwestie van als we klant worden ons nog beter te kunnen adviseren. Want de Kaaimaneilanden, Zwitserland en Panama zijn zo 2015! Alvast bedankt voor het gesprek Silke!

Hoewel Silke zeker niet haar hele leven op de sociale media ploft kan je haar volgen op Facebook en Instagram. Wees trouwens een gentleman, dat schijnt nogal eens te werken bij haar!

14996290_10154661458818536_1137402876_n

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai