Omdat puike champagne een koffer verdient

Nu kan je nooit koffers genoeg hebben in je leven, maar tegenwoordig zijn er toch wel heel bijzondere exemplaren. Waar is tijd van dat oude lederen exemplaar met riem dat enkel uit de kast kwam om op reis te gaan?

Herkenbare koffers

Rimowa is een specialist als het op koffers aankomt. Zowel met polycarbonaat als aluminium toveren ze zeer puike exemplaren uit de hoge hoed. De uitstraling van het merk is dan ook een referentie binnen de sector. De kenmerkende ribbels van dit Duitse merk herken je van mijlenver!

Nu schrikken we van een koffer meer of minder bij Whatmatters niet meer op, maar een speciale case voor een puik flesje champagne, daar willen we als levensgenieters en met cadeautjes tijd in aantocht wél wat aandacht aan besteden.

picknick_bg_3_3

Een koffer voor wijn, champagne of sigaren

In de Gourmet reeks pakt Rimowa uit met een aluminium koffer, waarvan het schuimrubber perfect is voorgevormd om een fles bubbels of wijn te beschermen. Het gebruik mag naar ons aanvoelen een beetje beperkt zijn, cool is het wel. Een fijn cadeau voor je beste vriend of voor jezelf natuurlijk.

14-rimowa-gourmet-wine-case-1450452764

In dezelfde lijn is er overigens ook een wijnkoffer, waar je ook glazen in kwijt kan en een reishumidor voor je sigaren. Als je het breed hebt, dan mag je het ook af en toe, ongeremd breed laten hangen!

FacebookInstagram

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Geen alcohol, puur fruit

Wijn uit de tuin? Alvast niet uit de mijne. Eén ik heb geen tuin ...

De bergen af met een Airboard!

Jeugdherinneringen schieten me te binnen als ik een slee te zien krijg. Niet dat ...

Whatmatters liet zich verrassen door SRPRS.ME

Aangezien we al eerder schreven over het srprs.me ga ik jullie de uitleg van ...