Speakers van de uitlaat van een F1-bolide

Speakers voor een man? Ofwel kiezen wij in elk geval voor extreem stijl, maar in de juiste setting kan extreem stoer ook wel. Laat ons de speakers van iXoost gerust toe rekenen. Oude F1-uitlaten krijgen immers een 2de leven als speaker. Ware kunstwerkjes!

10865973_354501814720866_7624771049332046069_o

Deze speakers worden in Modena, Italië gefabriceerd, niet ver van het racecircuit dus. De meeste speakers mogen dan van uitlaten van racewagens komen er zijn er ook andere. Zo is er alvast 1 exemplaar dat de uitlaat van een propellorvliegtuig gebruikt. Deze speakers zijn eigenlijk gewoon een must voor de mancave. Vrouwlief kan het misschien niet een tikkeltje minder appreciëren in de woonkamer.

Alle speakers zijn draadloos en bieden een geweldig geluid. Naast een perfect geluidskwaliteit bieden ze via een smartphone app echter ook nog het ronkende geluid van Formule 1 auto’s. Geweldig om mee uit te pakken bij de vrienden.

13323464_553901411447571_5051420918214745758_o

Met prijzen die beginnen vanaf 5.000 euro voor een speaker zijn deze boxen waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar als je eens van de begaande paden wil treden en wat anders wil, is dit waarschijnlijk echt wat voor jou.

Op de site vind je nog heel wat meer info over deze speakers en uiteraard is er ook een Facebookpagina.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Zo pik je de slechte kappers er uit!

Niet zo vervelend als een kapper die je haar verkloot. De collega’s van Man ...

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...

6 redenen om alleen te reizen

Single? Sterkte! En toch zijn er ook voordelen aan verbonden, zo kan je bijvoorbeeld ...

Hosting door Fraai