Zwarte rook op het dak van Brouwerij De Koninck

Dat het bruist rond Brouwerij De Koninck, dat is nog zacht uitgedrukt. Het stoffige imago van een hele tijd terug, is de voorbije jaren helemaal opgepoetst en de site ontwikkelde zich tot een hotspot voor de foodie en levensgenieter.
black-smoke

Black Smoke

Met de Black Smoke komt er een nieuw trekpleister bij en dat mag op het dak van de brouwerij zijn. In november opent het barbecuerestaurant er de deuren in de centrale toren.
Dit concept uit het brein van genie Kasper Stuart, die eerder al Smokey Jo, The Dirty Rabbit en nog heel wat andere zaken uit zijn mouw schudde, belooft dit alvast weer een succes te worden.
kasper-820x510

Amerikaanse BBQ met Europese saus
14595715_1659431781036382_6406383045809381791_nBij Black Smoke mag je de Amerikaanse BBQ-methodes verwachten met een Europees sausje. In de bar op de eerste verdieping vinden 100 mensen een plekje, terwijl in het restaurant op het 3de, 18 mensen aan de chef’s table kunnen aanschuiven in het gezelschap van 100 anderen.

Traag gegrild vlees vormt de hoofdmoot, maar ook de visliefhebbers en vegetariërs komen hier aan hun trekken. Ook ‘s middags hop je er binnen voor sandwiches ‘American Style’ en op zondag kan je er brunchen.
Uiteraard staan bieren prominent op de kaart, maar ook voor een lekkere cocktail draaien ze hier hun hand niet om.

Tegen het voorjaar 2017 komt er nog een heuse rooftop bar bij, wij kijken er alvast naar uit.
Meer info binnenkort op de site op Facebook en/of Instagram.

You May Also Like

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

Brugge boven deze zomer

Vorig jaar verscheen deze zomerse bar voor het eerst als pop-up ter ere van ...

Eten in de nieuwe VERANDA

En dan bedoelen we deze keer niet de glazen tuinkamer maar het net heropende ...

Hosting door Fraai