Zilton x S.M.A.K: een t-shirt voor een feestje

Zilton is 20! Wie Zilton niet kent, is waarschijnlijk niet helemaal thuis in stijlvolle mannenmode, wat geen ramp is natuurlijk, maar toch. Om die verjaardag op te luisteren, ging het merk in zee met het S.M.A.K in Gent.

Tijd voor een feestje

5696003
Klanten kennis laten maken met hedendaagse kunst, dat is de bedoeling van Paul Declercq, de ceo van het merk. Zilton ging aankloppen bij het S.M.A.K, sponsort een tentoonstelling en komt wel een heel bijzonder t-shirt op de markt met een exclusieve print van de kunstenaar Nicolas Party. Alleen al voor de naam, zou je het aantrekken voor een feestje.
57590e704824c
Concreet kan je leuke t-shirt op de kop tikken in de museumshop. Het gaat om een beperkte oplage en op is op. Voor 29,95 roebeltjes heb je een opvallend en kleurrijk t-shirt.
Wil je de volledige collectie van Zilton ontdekken, dan kan dat hier. Meer info over de tentoonstellingen in het S.M.A.K lees je hier.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

1821 Man Made…Omdat haren ook mogen verwend worden!

Ok, we geven het toe…Noem het metro-seksueel, hipster of God weet welk vakje je ...

De ontwerpen met een hoek af van This is Helix

Wie bij futuristische fashion/design aan Star Trek pakjes denkt die heeft een iet of ...

RIP Cargo zomerbar, leve Bar NOORD

De voorbije jaren stond de Cargo zomerbar in Park Spoor Noord te Antwerpen garant ...

Hosting door Fraai