Wordt één van deze dames de nieuwe Gouden Pump?

Wie zal er in januari Bo Hulst opvolgen als de mooiste, knapste, interessantste, heetste, tofste, adembenemendste en om het in Whatmatterstaal te zeggen, meest ravissante jonge hinde aan de zijde van een dartele profvoetballer op onze Belgische Jupiler Pro League-velden?
Wij willen de mannen van deze verkiezing, een nevenprojectje tijdens de altijd maar saaier wordende verkiezing, De Gouden Schoen, alvast een handje helpen en onze vier kanshebber naar voren schuiven. Bij dezen…

1 Luna Stevens

De blonde bombshell en ‘Bae’ van Racing Genk-verdediger Sandy Walsh. Tevens, geen onbekende voor Whatmatters daar we al verschillende keren op onze site mocht prijken! Hier nogmaals het interview!

2 Avelien Sente

Het ravissante lief van goaltjesdief en Standard-speler Edmilson Junior. Geen alledaagse WAG want deze knapperd ploetert maar al te graag in het zand en de modder met haar crossmotor. Ook zij is vroeger al verschenen op Whatmatters. Het interview lees je hier!

3 Larissa De Castro

De knappe brunette van geluksvogel en Zulte Waregem-speler Jens Naessens. Ze mocht al verschillende keren de cover van onze vrienden van P versieren. Maar ook op Whatmatters mocht deze knapperd al eens wat over zichzelf komen vertellen.

4 Evelien Van Oystaeyen

Voetbalvrouwen staan tegenwoordig geregeld vaker in de spotlights dan hun voetballende rekels en dat lijkt ook zo ten huize Anthony Van Loo. Terwijl zij de spotlights haalt met leuke foto’s op Instagram, moet haar man knokken voor een basisplaats bij KV Kortrijk. Maar wie wil Anthony niet in de ploeg? Alleen zijn vrouw al doet hem een contract bij elke ploeg opleveren.


 
Zoals het echte verkiezingen beaamt, gaan we vandaag voor een echte voorverkiezing! Wie vinden jullie alvast die knapperd die het gouden schoentje verdient? Stemmen maar!
 

tcoc

You May Also Like

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Zuiderse knapperd Maithé Rivera Armayones zet ons buitenspel

Om ons buitenspel te zetten, moet je al van goede komaf zijn. Zowel ikzelf ...

Esmee, samen met haar tweelingzus Sharon dé sensatie van Ex On The Beach Double Dutch!

Je hebt ‘kijken’ en ‘kijken kijken’…wie herinnert zich deze uitspraak uit Temptation Island niet? ...

Hosting door Fraai