Wordt één van deze dames de nieuwe Gouden Pump?

Wie zal er in januari Bo Hulst opvolgen als de mooiste, knapste, interessantste, heetste, tofste, adembenemendste en om het in Whatmatterstaal te zeggen, meest ravissante jonge hinde aan de zijde van een dartele profvoetballer op onze Belgische Jupiler Pro League-velden?
Wij willen de mannen van deze verkiezing, een nevenprojectje tijdens de altijd maar saaier wordende verkiezing, De Gouden Schoen, alvast een handje helpen en onze vier kanshebber naar voren schuiven. Bij dezen…

1 Luna Stevens

De blonde bombshell en ‘Bae’ van Racing Genk-verdediger Sandy Walsh. Tevens, geen onbekende voor Whatmatters daar we al verschillende keren op onze site mocht prijken! Hier nogmaals het interview!

2 Avelien Sente

Het ravissante lief van goaltjesdief en Standard-speler Edmilson Junior. Geen alledaagse WAG want deze knapperd ploetert maar al te graag in het zand en de modder met haar crossmotor. Ook zij is vroeger al verschenen op Whatmatters. Het interview lees je hier!

3 Larissa De Castro

De knappe brunette van geluksvogel en Zulte Waregem-speler Jens Naessens. Ze mocht al verschillende keren de cover van onze vrienden van P versieren. Maar ook op Whatmatters mocht deze knapperd al eens wat over zichzelf komen vertellen.

4 Evelien Van Oystaeyen

Voetbalvrouwen staan tegenwoordig geregeld vaker in de spotlights dan hun voetballende rekels en dat lijkt ook zo ten huize Anthony Van Loo. Terwijl zij de spotlights haalt met leuke foto’s op Instagram, moet haar man knokken voor een basisplaats bij KV Kortrijk. Maar wie wil Anthony niet in de ploeg? Alleen zijn vrouw al doet hem een contract bij elke ploeg opleveren.


 
Zoals het echte verkiezingen beaamt, gaan we vandaag voor een echte voorverkiezing! Wie vinden jullie alvast die knapperd die het gouden schoentje verdient? Stemmen maar!
 

You May Also Like

Fietst Elodie Kuijper Puck Moonen uit de wielen?

Wie is de knapste wielerchick van het moment? België mag dan wel het wielerland ...

Haters doen bloedmooie Charlotte McKinney drastische maatregelen nemen

En nu maar hopen dat ze enkel een kleine zonneslag had… Want alle haters ...

Ex-Miss België Annelies Törös schittert in Miami Beach

We belden even naar Frank Deboosere om eens te polsen wat weer we komend ...

Hosting door Fraai