Vrijdag 21 oktober: Dag van de Belgische mode

Onze vingers? Die houden we aan de pols van het kloppende modehart, gewoon omdat het kan en uiteraard ook omdat we de persberichten krijgen …
fj2_650_500_89_s

Dag van de Belgische mode

Op vrijda1_333_500_89_sg 21 oktober is het weer zover, een leuk event over mode. Die dag werd immers door Belmodo, een vooraanstaand online modemagazine en Miele, gekend van de wasmachines, uitgeroepen tot Dag van den Belgische mode. Die dag gaat iedereen die om Belgische mode geeft in een outfit van een Belgische ontwerper of label naar het werk. Wij doen alvast mee!
Op die manier wordt het Belgische modetalent nog eens extra in de kijker gezet en elk steuntje in de rug kunnen de rekels gebruiken.Vergis je overigens niet, er zijn heel wat Belgische ontwerpers, vaak ook iets minder bekende, waarmee je stijlvol kan buiten komen.
Uiteraard vind je bij onze collega’s van Belmodo heel wat meer info over deze dag en de activiteiten die ze organiseren of bekijk het filmpje. Je kan trouwen een Miele wasmachine winnen, altijd handig als man, voor als je je vriendin aan het werk wil zetten!
Haal wel eerst de kledij die je er ook nog eens bij wint uit!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dank u heilige St.Vincents

We geven het toe, normalerwijze zijn we bij Whatmatters de eerste om met nieuwe ...

4 Belgische café's die bij de beste ter wereld horen!

Waar tot voor enkele jaren de bar niet fancy genoeg kon zijn, zijn we ...

Whatmatters Hotspot: Bleuness…de nieuwe lobbybar van Sergio Herman in Cadzand-Bad

Een lobbybar in het teken van Japans georiënteerde cocktails en barfood… De sterrenchef die ...

Hosting door Fraai