Vrijdag 21 oktober: Dag van de Belgische mode

Onze vingers? Die houden we aan de pols van het kloppende modehart, gewoon omdat het kan en uiteraard ook omdat we de persberichten krijgen …
fj2_650_500_89_s

Dag van de Belgische mode

Op vrijda1_333_500_89_sg 21 oktober is het weer zover, een leuk event over mode. Die dag werd immers door Belmodo, een vooraanstaand online modemagazine en Miele, gekend van de wasmachines, uitgeroepen tot Dag van den Belgische mode. Die dag gaat iedereen die om Belgische mode geeft in een outfit van een Belgische ontwerper of label naar het werk. Wij doen alvast mee!
Op die manier wordt het Belgische modetalent nog eens extra in de kijker gezet en elk steuntje in de rug kunnen de rekels gebruiken.Vergis je overigens niet, er zijn heel wat Belgische ontwerpers, vaak ook iets minder bekende, waarmee je stijlvol kan buiten komen.
Uiteraard vind je bij onze collega’s van Belmodo heel wat meer info over deze dag en de activiteiten die ze organiseren of bekijk het filmpje. Je kan trouwen een Miele wasmachine winnen, altijd handig als man, voor als je je vriendin aan het werk wil zetten!
Haal wel eerst de kledij die je er ook nog eens bij wint uit!

You May Also Like

2 nieuwe hotspots in Antwerpen

Hotspots, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Vaak verdwijnen ze even snel, maar ...

Bedevaartsoord voor foodies: Holy Food Market

Nee, echt vrome, katholieke jongens zijn we niet bij Whatmatters, daar hebben we in ...

Noors in Antwerpen

Nieuwe zaken die openen, we hebben er een neus voor bij Whatmatters. Of gewoon ...

Hosting door Fraai